Vilken är den populäraste matkassen?

Det finns många matkassar att välja mellan idag, både olika leverantörer och olika typer av kassar. Vilken som är mest populär har ändrat sig mycket de senaste åren, mycket på grund av att det kommer så mycket nytt. En av de som har varit poppis ända sedan start är klassikern Linas Matkasse, men det har tillkommit mycket annat också.

Linas Matkasse i toppen

Baserat på antalet Google-sökningar Linas Matkasse den mest populära matkassen. Lina har varit med ända sedan start och har varit en av de största aktörerna från början. Det har dock tillkommit många nya, och alltfler matkasseföretag börjar klättra i popularitet. Strax efter Linas hittar vi City Gross, som har lockat många med sina fördelaktiga priser.

Sedan hittar vi Årstiderna och Middagsfrid, två lite nyare matkassar som också har blivit populära. Årstiderna har blivit populära för sina nya och fräscha recept, som är mer nytänkande än många andra. De är också en av de få som har en vegansk kasse, så för alla veganer kan Årstiderna vara det självklara valet. Middagsfrid är noga med att alltid leverera fräsch och bra mat utan e-nummer och andra tillsatser. De kämpar hårt för att erbjuda de bästa råvarorna.

Vegetariska alternativ blir mer efterfrågade

Förutom olika leverantörer finns det ju ett antal olika sorters matkassar. Vissa leverantörer erbjuder fler varianter och vissa färre, men allt som allt finns det väldigt många olika att välja mellan. Det senaste året har fler och fler blivit intresserade av vegetariska och veganska matkassar.

Trots detta är det ännu inte alla leverantörer som erbjuder en vegetarisk matkasse. Hoppas att fler börjar erbjuda fler varianter av både vegetariska och veganska kassar.

De mest populära sökningarna för olika typer av specialkassar är vegetarisk, LCHF, ekologisk och glutenfri. Det kan vara svårt att hitta en kasse som passar bra när man också måste ta hänsyn till sin specialkost. Kika in vår lista där vi jämför matkassar, där kan du kika på symbolerna för att se vilka specialvarianter som erbjuds hos de olika leverantörerna.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng