Vilken matkasse är bäst för barn?

Alla som har barn vet att det kan vara klurigt att komma på nya och roliga maträtter till de små liven. Maten ska vara både nyttig, rolig, god och helst lättlagad. Känner du att inspirationen börjar ta slut när det gäller att hitta nya recept till dina barn tycker jag att du ska prova på att beställa en barnkasse. De flesta matkasseföretag har satt ihop en speciell matkasse för barn där fokus är på enkla och nyttiga maträtter som passar de flesta barn. Nedan listar vi några olika barnkassar, det är det bara att välja den du tror passar bäst för dig och din familj!

Matkassar för barnfamiljer
Precis som med de vanliga kassarna ser alla lite olika ut. Eftersom alla familjer föredrar olika upplägg och maträtter är det bästa att testa sig fram för att se vilken som passar bäst. Här nedan ser du några olika matkassar anpassade för barnfamiljer.

City Gross – Bamses Barnkasse

Hos City Gross kan du köpa Bamses Barnkasse, en matkasse fullproppad med goda och lättlagade recept som barn gillar. Färskvarorna är förberedda och med recepten kommer roliga pyssel för banren att fixa med när maten lagas. Ett mycket populärt val. En City Gross Barnkasse kostar 599 kronor och räcker för 4 personer och 4 middagar.

Linas Barnkasse

Även Linas Matkasse har tagit fram en matkasse anpassad för barn – Linas Barnkasse. I den hittar du olika råvaror som är utvalda för att inspirera och ge dig goda och nyttiga middagar som passar hela familjen. Den finns i två olika storlekar, för antingen 3 eller 5 dagar, de passar båda för 4 personer. Den kostar 599 kronor, men är det första gången du beställer kan du köpa den för prova-på-priset 299 kronor. Linas Barnkasse finns också som både gluten- och laktosfritt alternativ.

Middagsfrid barnkasse

Hos Middagsfrid kan du beställa ”Barnkassen” med både nya och gamla recept som passar hela familjen. Lär dig göra egna fiskpinnar eller testa på en vegetarisk lasagne. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt, och det är alltid mycket grönt med i recepten. Köp Middagsfrid barnkasse för 765 kronor eller prova-på-priset 499 kronor. Den räcker för 4 personer och 4 middagar.

Mat & Ro – Barnens Bästa Kasse

Mat & Ro är Skånes egen matkasse, då de bara levererar till Skåne. Mat och Ro har både en kasse som de kallar för “Familjekassen” och en som de kallar “Barnens bästa kasse”. Familjekassen beskriver de passar bra för barnfamiljer, och har fokus på näringsrik husmanskost. Barnkassen är mer fokuserad på barnens smaksinne och har lätta recept med färdighackade råvaror för att det ska gå så lätt och smidigt som möjligt att laga. Den finns också som både laktos- och glutenfri. Familjekassen finns räcker till 5 middagar för antingen 2, 4 eller 6 personer och kostar 639, 799 respektive 1239 kronor. Mat & Ro – Barnens Bästa Kasse räcker för 4 personer och 5 middagar och kostar 779 kronor.
Här har du några av de matkassar som erbjuder barnvänliga varianter av sin matkasse. På de olika matkassarnas hemsidor kan du ofta hitta mer information om varje kasse och även se exempelkassar. Du hittar också information om basvaror du behöver ha hemma för att kunna laga maträtterna till veckans kasse. Kika runt för att hitta din favorit! Du hittar också mer information om de olika matkassarna i våra matkasse-recensioner här på Allt om Matkassar.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng