Vi testar vegetariska matkassar

Tidigare här på Allt om Matkassar har du kunnat läsa recensioner av olika matkassar från olika företag. Under våren (ja, nu är det vår!) ska vi ha en serie där vi testa alla olika vegetariska matkassar, jämföra dem och se vilken vi gillar bäst. De kommer vi lägga upp under vår ”Vi provar”-kategori, som du hittar under nyheter. Precis som när vi testat matkassar tidigare blir det ett inlägg per recept, där vi berättar om råvarorna, hur receptet var att laga och vad vi tyckte om det. När alla kassar är testade kommer det också ett inlägg där vi sammanställer all information för att ni tydligt ska se vilka betyg de olika matkassarna fick.

Vilken är den bästa vegetariska matkassen?

Efterfrågan för både vegetariska och veganska matkassar växte stort under 2016, och är en av de mest populära varianterna som beställs. Kassarna är fullproppade med rotfrukter. grönsaker, linser, kikärtor, tofu, ägg, bönor och annat gott, som kombineras med till exempel pasta, ris, quinoa eller couscous. Recepten kan variera mellan allt från olika sorterts pasta och risotto till vårrullar och frittata. Det finns också en del matkassar som skapar sina egna spännande recept, som till exempel kikärtspannkakor. Exempel på vilka recept olika matkassar använder sig av får du se när vår test-serie drar igång. Olika företag har förstås olika typer av recept – något vi kommer att jämföra närmare.

Förutom själva maträtterna kommer vi också kolla på pris, variation och  hur lättlagade recepten är. All information kommer vara tydligt listad så att du enkelt kan jämföra de olika och se vilken som passar bäst för dig. När vi testat alla olika kommer vi också att utse våran favorit, men det betyder förstås inte att det är det bästa alternativet för dig. Därför kommer vi visa all information på ett tydligt sätt så att du kan se vad som skulle passa dig bäst.

Serien sätter igång på måndag, då vi börjar med Årstidernas vegetariska matkasse för en person (första matkassen för bara en person, spännande), så håll utkik!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng