Bra Mat Hemma Premiumkassen – Del 2

Idag är det tisdag och väldigt grått och regnigt, men det livar vi upp med lite matlagning. Det finns många andra test och jämförelser av matkassar på hemsidan om ni är nyfikna. Kycklingpasta med smak av soltorkade tomater stod på menyn idag. Nästan lite medelhavskänsla på det 🙂 Nåja nu till matlagningen.

Kycklingpasta med smak av soltorkade tomater

Återigen bjuder Bra Mat Hemma på ett superenkelt och väldigt lättlagat recept. En stor kastrull med vatten och lite salt sattes på spisen. Sedan skalades och hackades en gul lök och två stycken vitlöksklyftor. De soltorkade tomaterna strimlades och så även de färska kycklingfiléerna. En stekpanna hettades upp med lite smör och olja och sedan ner med allt som strimlats och hackats. Alltihop bryntes några minuter innan jag tillsatte vispgrädde, fond och timjan. Som alltihop var med i matkassen, så smidigt. Hela härligheten fick puttra ihop några minuter medan pastan kokade klart. Jag smakade sedan av med lite flingsalt och svartpeppar. Klart att servera.

Slutresultatet blev en krämigt god pasta med mycket smak av de soltorkade tomaterna, som jag inte hade snålat på. En perfekt måltid att servera familjen. Återigen är jag imponerad av de få moment som krävs för att få ihop en så god och smakrik pasta. Bra jobbat av Bra Mat Hemma.

Slutbetyg: 4 matkassar av 6 möjliga.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng