Bra Mat Hemma Premiumkassen – Del 1

Igår eftermiddag plingade det på dörren och veckans matkasse från Bra Mat Hemma levererades. Två välfyllda påsar med godsaker packades upp. Härligt att veta att veckans middagar är planerade och klara att tillaga. Den här veckan testar vi som sagt Premiumkassen från Bra Mat hemma för två personer. Är du sugen på att testa den eller se vilka andra matkassar det finns att välja mellan hittar du alltid den bästa matkassen här på Allt om Matkassar™.

Biff med smak av kokos serverad med ris

Jag som är svag för kokosmjölk valde måltid nummer tre idag. Biff med smak av kokos som serverades med ris och smörstekta sockerärtor. Receptet var otroligt enkelt att följa och tillaga. Det var få moment, vilket resulterade i minimalt med disk. Allt vi behövde var med i vår kasse och då menar jag precis allt. Kryddor, ris, maizena, sambal och så vidare. Det enda jag tog från vårt eget hushåll var vatten att koka riset i och smör samt lite olja att steka i.

När jag satt igång riset på spisen så strimlade jag lövbiffen och finhackade två vitlöksklyftor som sedan bryntes i smör i en stekpanna. Därefter hällde jag i en burk kokosmjölk, spiskummin, sambal oelek och saften från en halv citron. Detta fick sedan puttra medan riset kokade klart. Smör och olja hettades upp i en kastrull och ner med sockerärtor som fick gosa ihop sig med en nypa havssalt. Så var allt klart att serveras på ca 20 minuter.

Så enkelt, så snabbt och så gott. Vem som helst klarar och har tid att laga detta en stressig vardag. Strunta i halvfabrikaten och snabbmaten, beställ din egen matkasse NU. Du kommer inte att ångra dig.

Slutbetyg: 4 matkassar av 6 möjliga.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng