Vi jämför matkassar – del 2

Hej på er! Vi på Allt om Matkassar gör just nu en serie där vi jämför några av de mest populära matkassarna just nu. Allt för att hjälpa dig hitta just din favoritkasse i djungeln! Förra veckan jämförde vi Gastrofy och City Gross Matkasse, och idag är det dags att ta en närmare titt på Mat & Ro och Bra Mat Hemma.

Mat & Ro – Skånes egen matkasse

En av de största matkasseleverantörerna på marknaden idag är Mat & Ro. Mat & Ro gillar enkla recept och brukar säga att de flesta rätter tar ungefär en halvtimme att laga. De har många olika kassar beroende på vilken typ av mat du föredrar. Det finns en standardkasse, en riktad till barn, en vegetarisk – ja, lite av varje helt enkelt. Är du osäker på vilken kasse du ska välja? Kika in på Mat & Ros hemsida! Där visar de exempelkassar så att du kan se vilken typ av mat de olika kassarna brukar innehålla. Det som kan vara en nackdel med Mat & Ro matkasse är att de bara levererar i Skåne. Bor du i Skåne är det förstås inte en nackdel, men resten av oss får leta vidare efter en annan kasse. Under tiden kan alla skåningar njuta av en alldeles egen matkasseleverantör av högsta kvalitet!

Är du sugen på att testa Mat & Ro, en matkasse i Skåne, kom ihåg att du får 100 kronors rabatt från oss på Allt om Matkassar första gången du beställer från dem. Använd koden “alltomatkassar100” i meddelande-fältet när du gör din beställning så blir det alltså 100 kronor billigare, som en liten prova-på-present från oss!

 

LCHF eller GI med Bra Mat Hemma

När man jämför matkassar gäller det att inte bara stirra sig blind på priset. Visst har det stor betydelse, men kom ihåg att kolla vad du får för de olika priserna. Ibland kanske du faktiskt tjänar på att välja den lite dyrare kassen, beroende på vad du får i den. Försöker du följa en speciell diet men har svårt att komma på recept som passar? Då är kanske Bra Mat Hemma något för dig. De har två specialkassar, LCHF och GI. Där hittar du goda och nyttiga recept som är både lättlagade och annorlunda. Perfekt för dig som känner att inspirationen är påväg bort men som ändå vill hålla dig till din diet. Förutom specialkassarna kan du köpa Familjekassen (som du också kan beställa som låglaktos) och Premiumkassen.

Bra Mat Hemma matkasse levererar lite längre norrut än Mat & Ro, närmare bestämt i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Värmland och Närke. För dig som bor i något av de områdena är det alltså fritt fram att testa denna festliga matkasse från Bra Mat Hemma! Tänk på att de har ett prova-på-erbjudande där du betalar endast 499 kronor för din första kasse.

Det här var andra delen av vår jämför matkassar-serie där vi gör vårt bästa för att klura ut vilken som är den bästa matkassen för dig och din familj. Som alltid är du givetvis varmt välkommen att skicka en fråga till oss om det är något speciellt du undrar, så ska vi försöka hjälpa dig så gott vi kan. Skicka din fråga eller synpunkt via kontaktformuläret från “Kontakt” på sidan. Ha det så fint tills vi hörs nästa gång!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng