Vegojul från Årstiderna!

Hos Årstiderna kommer du även i å att kunna välja mellan ett Vegetariskt och ett Veganskt julbord. Roligt och nytänkande, tycker vi på Allt om Matkassar. Beställ årets julmatkasse redan nu!

Slipp stressen med julkasse

Det är många som väljer att beställa en matkasse i juletider, och det är inte så konstigt. För många innebär julhelgen mycket stress och fixande, och en julmatkasse kan åtminstone hjälpa till med en del av julstressen. Fler och fler matkassar börjar erbjuda julmatkassar, vilket är jättekul. Det börjar faktiskt redan nu bli dags att boka din egen – det tar lite extra tid att förbereda matkassarna inför jul, så det gäller att vara ute i god tid. Spana in vår sida där vi jämför julkassar, där hittar du alla som erbjuder matkassar med julmat i år.

Årstiderna Julkasse

Båda kassarna är beräknade till 4 personer. Veganska kassen kostar 935 kr och vegetariska 995 kr. Leveransdag: 21 eller 22 december.

Piroger från Årstiderna

Vego på julbordet

Ett traditionellt julbord är inte direkt drömmen för någon som undviker kött. I juletider brukar bufféerna svämma över av köttbullar, prinskorv, Janssons, skinka, julkorv och revbensspjäll. De senaste åren har det dock smugit sig in lite fler vegoalternativ på julborden. Dels finns det ju vego-substitut på det mesta idag, allt från köttbullar till korv, men också lite mer påhittiga saker som till exempel griljerad kålrot. Nu har även ett gäng matkassar börjat med vegoanpassade julkassar, däribland Årstiderna.

Förutom att Årstiderna erbjuder ett vegetariskt julbord, har de också ett veganskt julbord! Då fler och fler har börjat att gå över helt eller delvis till växtbaserad kost är det jättekul att se. Det är ju såklart inte bara vegetarianer och veganer som kan beställa en sån här kasse, varför inte bara testa något nytt i år? Om ni är fler än 4 personer vid jul (som kassarna är beräknade till), passar de perfekt som ett tillägg till sitt ”vanliga” julbord. Vill man köra helt vego är det förstås bara att beställa flera kassar.

Årstiderna Julkasse

Båda kassarna är beräknade till 4 personer. Veganska kassen kostar 935 kr och vegetariska 995 kr. Leveransdag: 21 eller 22 december.

 

Extra tillägg till julkassar från Årstiderna

 

Hos Årstiderna hittar du också extraprodukter som hör julen till. Du kan bland annat köpa julkalendrar, marspiangrisar, grötris och flera olika sorters nötter.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng