Veganskt, Vegetariskt eller Flexitariskt i Årstidernas ekokassar

Diggar du också ekologiska matkassar med fokus på veganska, vegetariska och flexitariska matkassar? Då tror vi att du kommer älska matkassar från Årstiderna! Med ett grönt tänk som ligger helt rätt i tiden erbjuder man sex olika matkassar som passar den medvetna konsumenten. Bra för miljön och bra för dig! Just nu får du 20% rabatt när du beställer en matkasse från Årstiderna – man tackar, ja!

Årstiderna

Använd rabattkoden 'AOMATKASSAR' för att få 20% rabatt på din första matkasses.

Bara ekologiska råvaror och fokus på vego

Varumärket Årstiderna är relativt nytt på marknaden, och har med ett fokuserat miljötänk snabbt kommit att bli ett populärt namn i sammanhanget. Bakom Årstiderna står ett gäng bönder, kockar, forskare och andra matnördar som tagit sig an uppdraget att leverera matkassar av högsta klass till dörren i Sverige och Danmark. Det med ambitionen att schysst mat ska vara lika bra för dig som för resten av världen.

Något som får Årstiderna att sticka ut är det miljötänk som präglar konceptet. Alla matvaror är 100% ekologiska och fem av sex matkassar är vegetariska eller veganska. Här ryms mängder av goda gröna recept för en hälsosam och miljöpositiv veckomatsedel. I tillägg finns en flexitarisk kasse där ett gäng goda fisk- och fågelrecept hittat in. Samtliga kassar är anpassade efter säsong, utesluter rött kött och är klimatanpassade. Exempelvis råder en no-fly policy och varje kasse optimeras för att lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt. Det tycker vi är klokt och jätteviktigt!

Råvaror från Årstidernas veganska matkasse

Välj mellan sex olika matkassar av toppklass

Stjärnkockarna bakom Årstiderna har komponerat ihop 6 olika matkassar för alla olika önskemål. Nedan kan du läsa kort om varje matkasse.

Veganska matkassen

100% ekologisk och 100% växtbaserat – ja, det är den veganska matkassen från Årstiderna! Kassen är härligt sprängfylld med proteinrika recept som tillagas på under 45 minuter, för en grön och varierad kost. Matkassen är helt vegansk och godkänd av Djurens Rätt.

Vegetariska matkassen

Den Vegetariska matkassen innehåller lakto-ovo-vegetariska recept som är både välsmakande och lättlagade. Kassen fungerar utmärkt som introduktion till dig som vill äta mer vegetarisk kost!

Flexitariska matkassen

För flexitarianen med höga krav. I Årstidernas flexitariska matkasse varvas vegetariska och veganska recept med fågel- och fiskrätter.

Vegetariska snabbkassen

Skräddarsydd för dig som gärna äter vego med har begränsad tid till matlagning finns Vegetariska snabbkassen. Här ryms snabba och gröna vardagsrecept som lagas till på max 30 minuter. Samtliga recept är lakto-ovo-vegetariska.

Glutenfria Vegankassen

Föredrar du glutenfri och vegansk kost? Då är Årstidernas Glutenfria Vegankasse en match made in heaven! Här ryms glutenfria och veganska recept som smakar riktigt gott.

Morgonkassen

Starta din morgon grönt och ekologiskt med Årstidernas Morgonkasse. Här finns smarriga frukostrecept som ger dig en perfekt start på dagen. Morgonkassen är lakto/ovo-vegetarisk och naturligt glutenfri.

Vill du testa matkasse från Årstiderna?

Föredrar du gröna kassar är en matkasse från Årstiderna ett givet val! Har du inte redan hunnit testa på någon av leverantörens sex matkassarna är det hög tid att slå slag i saken. Så här i varmare tider erbjuds nya kunder från Allt om Matkassar exklusivt en trevlig sommarrabatt som ger dig 20% rabatt på din första matkasse från Årstiderna. Det låter inte så dumt, va? Ange koden “AOMATKASSAR” för att ta del av din rabatt.

Årstiderna

Använd rabattkoden 'AOMATKASSAR' för att få 20% rabatt på din första matkasses.

Vi önskar dig smaklig grön spis och en fortsatt trevlig sommar!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng