Snacksa med Middagsfrids smakliga tilläggskassar

Visste du att Middagsfrid även erbjuder tillägg i form av frukt- och melliskassar? Perfekt för dig som, precis som vi, gillar att snaska till det lite mellan dagens mer uppstyrda måltider. Läs mer om hur tilläggskassarna fungerar och ta del av aktuell Middagsfrid rabatt nedan. Smakligt mellanmål!

Middagsfrid

Besök Middagsfrid genom oss för att prova en matkasse för 395 kr.

Middagsfrid tilläggskassar

Att Middagsfrid erbjuder riktigt bra matkassar av högsta kvalité är sedan länge känt. Ända sedan starten år 2007 har man varit ett ledande namn på marknaden och dessutom kammat hem flertalet prestigefyllda titlar som Bästa Matkasse. Bland utbudet finns 9 olika matkassar som ordnar veckomatsedeln för hela familjen, oavsett storlek. Nyligen lanserades också två olika mindre tilläggskassar, och det är just dessa kassar vi ska kolla närmare på idag. Allt ljus på Middagsfrid Melliskassen och Middagsfrid Fruktkassen!

Melliskassen – nyttiga mellanmål med ekologiskt fokus

Melliskassen från Middagsfrid har noga komponerats ihop för välsmakande och nyttiga mellanmål för den medvetna finsmakaren. Kassen innehåller varje vecka ett lättlagat mellisrecept som med fördel kan preppas inför kommande vecka. Här figurerar allt från smoothies, energibollar och mellisbars till fröbröd, frukt och andra hälsosamma alternativ till mellanmål. Det fina är att minst 50% av innehållet är ekologiskt för en hållbar framtid. Det tycker vi är toppen!

Notera att Melliskassen enbart levereras tillsammans med någon av Middagsfrids ordinarie matkassar.

Just nu kan du beställa hem Melliskassen till ett förmåligt prova-på-pris för 99 kronor.
(Ord. pris 149 kr)

Fruktkassen – fräscha frukter anpassade efter säsong

För dig som gillar frukt (vem gör inte?), finns Middagsfrid Fruktkasse. I denna färgglada matkasse ryms hela 3 – 3,5 kg frukt där majoriteten av råvarorna är ekologiska. Dessutom är bananerna alltid KRAV-märkta. Gott som snacks när energin tryter!
Fruktkassen varierar efter säsong och kostar 145 kronor. Precis som Melliskassen levereras kassen enbart som tillägg tillsammans med ordinarie matkassar.

Ordinarie matkassar – prova-på-rabatt till alla nya kunder

Middagsfrids ordinarie utbud av matkassar består av 9 olika kassar för alla tillfällen. Vad sägs om Orginalkassen, Flexitariankassen, Vegokassen eller Snabba kassen? Detta är bara några av de många populära matkassar som finns på plats hos Middagsfrid. Alla kassar kommer i en rad olika storlekar och passar på så vis familjer i alla storlekar, där ordinarie pris ligger på mellan 595 kr och 795 kronor per matkasse.

Är du förstagångsbeställare bjuder Middagsfrid på ett extra förmånligt erbjudande. Spetsa öronen ordentligt nu! Alla nya kunder får möjlighet att prova på ordinarie matkassar till ett prova-på-pris. För bara 395 kronor får du hem din första matkasse och kan i lugn och ro testa på konceptet kring Middagsfrids matkassar.

Ingen rabattkod behövs för att ta del av erbjudandet, gå via våra länkar här på Allt Om Matkassar så ordnar vi och Middagsfrid tillsammans resten. Lätt som en plätt!

Middagsfrid

Besök Middagsfrid genom oss för att prova en matkasse för 395 kr.

Kort om Middagsfrid

Middagsfrid etablerades som första aktör på marknaden år 2007 och har sedan dess levererat kvalitetskassar i hela Sverige. Fokus ligger på att plocka ihop och leverera matkassar med premiumråvaror utan onödiga tillsatser, där ekologiska varor alltid prioriteras. Bland utbudet finns vegetariska, flexitariska och klassiska matkassar som passar alla. Att samtliga kan beställas i alla olika storlekar är extra bra. Du kan läsa mer om Middagsfrid i vår fullständiga recension här.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng