Smarriga tillval för matkassen hos Årstiderna

Årstiderna erbjuder inte bara ekologiska matkassar av prima klass. Nej, du kan även göra diverse tillval i samband med din beställning, eller köpa dem separat. Självklart enligt samma gröna och klimatsmarta koncept som vanligt. Vad sägs om Frukt- och grönsakslådor, råpressade juicer och basvaror till riktigt bra priser? Vi tänkte väl det! Varsågod att läsa mer om Årstidernas tilläggsvaror nedan.

Årstiderna

Använd rabattkoden 'AOMATKASSAR' för att få 20% rabatt på din första matkasses.

Gröna tillval till riktigt bra priser

Långt ifrån alla leverantörer av matkassar erbjuder tillägg i den utsträckning som Årstiderna gör. Under rubriken “Frukt, grönt och övrigt” i huvudmenyn på Årstidernas hemsida presenteras tillgängliga tillval, där mängder av olika varor finns att välja mellan. Här finns bland annat roliga hopplock som Avokadopåsen, Fruktlådan, Grönsakslådan, Mixlådan och mycket mer. Andra kategorier av tillvalsvaror är Frukt, Grönsaker, Juice, Kaffe, Nötter, Sötsaker, Mejeri, Bröd, Basvaror och Kökstillbehör. Ja, som du hör finns det en hel del trevliga matvaror att välja mellan!

Är du sedan tidigare bekant med Årstiderna, känner du säkert till att man enbart lattjar med varor som är 100% ekologiska och att ett tydligt miljötänk löper som en röd (eller ska vi säga grön?) tråd genom verksamheten. Självklart har klimatanpassningen präglat även Årstidernas tillval, som även de i största möjliga utsträckning är så gröna de bara kan bli. Bra för miljön och bra för dig!

Beställ tillval tillsammans med din kasse och få rabatt

Du vet väl att du kan få rabatt på dina tillval, när du beställer dem tillsammans med en matkasse? I en separat kategori presenteras rabatterade varor till riktiga pangpriser. Här kan du få upp till förmånliga 35% rabatt på ditt tillval, exklusivt när du beställer varorna tillsammans med en matkasse. Handla smart genom att spana in aktuella erbjudanden under rabattsektionen väl synlig på tillvalssidan.

Notera att det förstås går alldeles utmärkt att enbart beställa från Frukt, Grönt & Övrigt-sortimentet, då till ordinarie priser.

Välj mellan 6 olika gröna matkassar

Låt oss snabbt presentera de matkassar som tagits fram av kockar, bönder och matälskare bakom varumärket Årstiderna. Det rör sig om 6 matkassar, alla 100% ekologiska och i stor mån även vegetariska och veganska. Lystring nu!

Veganska matkassen

Den veganska matkassen bjussar på 100% växtbaserade recept som alla tillagas på under 45 minuter. Kassen är godkänd av Djurens Rätt och innehåller proteinrika måltider för den veganska veckomatsedeln.

Vegetariska matkassen

Den vegetariska matkassen innehåller lättlagade lakto-ovo-vegetariska recept och passar perfekt för dig som vill äta mer vegetariskt under veckorna.

Flexitariska matkassen

I den flexitariska matkassen blandas veganska och vegetariska recept med fågel och fisk för en varierad kost. Recepten är enkla men ack så välsmakande!

Vegetariska snabbkassen

För vegetarianen på språng föddes den vegetariska snabbkassen med lakto-ovo vegetariska recept, samtliga med en tillagningstid på under 30 minuter.

Glutenfria Vegankassen

För dig som vill äta både glutenfritt och veganskt finns den glutenfria vegankassen. Varje vecka presenteras smakliga vardagsrätter för matfantasten med höga krav!

Morgonkassen

Morgonkassen levererar goda, näringsrika och mättande frukostar till veckans vardagar. Recepten är både vegetariska och naturligt glutenfria.

Få 20% rabatt på din första beställning

Nyfiken på Årstiderna? Passa på att testa valfri matkasse till rabatterat pris under sommaren. Alla nya kunder får nämligen 20% rabatt på sin första matkassebeställning! Ange koden “AOMATKASSAR” i samband med din beställning för att aktivera erbjudandet. Tumme upp!

Årstiderna

Använd rabattkoden 'AOMATKASSAR' för att få 20% rabatt på din första matkasses.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng