Skön sommar med Sommarkassen från Middagsfrid

Du har väl inte missat Middagsfrids senaste påfund – Sommarkassen? Denna säsongsfokuserade matkasse bjuder på ett hopplock av sommarens allra härligaste råvaror och lämpar sig utmärkt för de många grillkvällar som komma skall. Just nu får du 100 kronor rabatt när du beställer Sommarkassen från Middagsfrid! Läs vidare för mer information om sommarens bästa matkasse med tillhörande rabatt.

Middagsfrid

Besök Middagsfrid genom oss för att prova en matkasse för 395 kr.

Sommarkassen

Vi är ordentligt förtjusta i Middagsfrids koncept inför sommaren! Man har onekligen knåpat ihop en välkomponerad matkasse som passar utmärkt för sommarens alla tillfällen. Perfekt under semestern när du bara vill koppla av, eller under sommarens jobbveckor för mer tid till sånt du tycker om! Kassen är fullproppad med fräscha och säsongsanpassade råvaror som får dig på bästa möjliga sommarhumör. Du kan välja att laga allt som en frestande trerättersmeny för en härlig sommarfest, eller dela upp kassen för lunch, middag och efterrätt. Sommarkassen är anpassad för 4 personer och levereras under en begränsad tid under de varmare månaderna. Längre ned kan du ta del av en mycket förmånlig rabattkod som ger dig 100 kronor rabatt.

Sommarkassen Highlights

  • Säsongsanpassade råvaror av högsta kvalité
  • Slipp planering och inköp av sommarmat
  • Lunch, middag och efterrätt för 4 personer
  • Smidigt alternativ inför sommarens grillkvällar

Sommarkassen finns i sortimentet hos Middagsfrid mellan vecka 19 och 33 och levereras i en loop om tre veckor. Som vanligt erbjuds gratis hemleverans när du handlar för över 700 kronor – soligt värre!

Rabatterat Prova-på-pris

Känner du att Sommarkassen viskar ditt namn? Klart du gör! Vi har goda nyheter – just nu får du nämligen 100 kronor rabatt på din första Sommarkasse. Det betyder att du enbart betalar 495 kronor (ord. pris 595 kr) för sommarens härligaste kasse. Missa inte!

Tipsa en vän – få gratis frukostkasse

När vi ändå är i farten vill vi också passa på att tipsa om Middagsfrids fantastiska vänskapserbjudande som ger dig som etablerad kund med tillhörande vän mycket fina förmåner. Är du nöjd med Middagsfrid och vill tipsa en vän får du en gratis frukostkasse hem till dörren samtidigt som din vän får sin första matkasse till halva priset. Du aktiverar enkelt erbjudandet under Mina sidor hos Middagsfrid. Länge leve vänskapen och länge leve Middagsfrid!

Middagsfrid

Besök Middagsfrid genom oss för att prova en matkasse för 395 kr.

Vilka är Middagsfrid?

Kanske har du ännu inte hunnit stifta bekantskap med Middagsfrid? Låt oss då presentera matkasseleverantören kortfattat.

Middagsfrid lanserades så tidigt som år 2007 och de första på marknaden att erbjuda leverans av matkassar. Bakom varumärket står Kicki Theander tillsammans med ett gediget team av matfantaster, alltid redo att ge dig din bästa matupplevelse i dörren. Bland utbudet finns idag 9 olika matkassar samt en mindre samling tilläggsprodukter. En stor fördel är att du själv kan välja storlek på kassarna och att leverans erbjuds i hela landet.

Middagsfrid matfilosofi är att använda äkta råvaror av högsta kvalité där säsongsanpassade premiumråvaror från svenska producenter prioriteras. Man strävar efter att inkludera så hög andel ekologiska varor som möjligt pch har ett tydligt miljö- och klimatorienterat tänk. Självklart är kött och fågel alltid svenskt!

Kul kuriosa är att Middagsfrid flera gånger utsetts till Bäst i Test, bland annat av DN och Aftonblandet. Du kan med det sagt räkna med en matkasseupplevelse av toppklass!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng