Simple Feast


Bra med Simple Feast
  • Snabbt och enkelt att förbereda
  • Maten klar på 10 minuter
  • Inga extra ingredienser behövs
  • Vegetariskt och veganskt alternativ

Sammanfattning

Simple Feast är en av de nyare matkassarna på marknaden. Det är en av de som kräver minimalt jobb i köket, då de flesta delarna redan är färdiglagade och endast behöver värmas upp. Inga måltider tar mer än 10 minuter att förbereda. De har två alternativ, en vegetarisk låda och en vegansk – som båda går att få till 2-3 samt 4-5 personer.

Simple Feast levererar i Stockholmsområdet.

Simple Feast

Prova Simple Feast idag - från 99 kr per portion

Vart levererar Simple Feast?

I dagsläget levererar Simple Feast endast i Stockholmsområdet. Vi håller tummarna för att de kan utöka till fler leveransområden i framtiden.

Recension av Simple Feast

Simple Feast erbjuder två olika typer av matkassar (eller matboxar för att vara exakt), Green Feast och Vegan Feast – en lakto-ovo-vegetarisk variant och en helt vegansk. Båda dessa är för 3 dagar och går att få i två olika storlekar – för 2-3 personer eller 4-5.

Simple Feast fokuserar på att erbjuda klimatsmart mat som ska vara god samt enkel att förbereda. De har bara gröna menyer, all mat är ekologisk och det levereras i hållbara förpackningar av växtfibrer. Allt detta får ett stort pluspoäng för oss, men det är inte en kasse för dig som inte är intresserad av att äta vegetariskt.

Det är kul att se ett nytänkande företag med mycket miljötänk och som vill förenkla vardagen för andra som tänker likadant.

Simple Feast App

Varje vecka presenteras en ny meny och du kan alltid  gå in på hemsidan och se vad du ska få. De har också en egen app, Min Mat, där du kan beställa dina kassar och se veckans meny. De har också en engelsk app vid namn Recipes, med hundratals recept för ännu mer inspiration. Appen finns i dagsläget inte översatt till svenska utan finns endast på engelska. Båda apparna finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Det är ingen bindningstid på matkassarna och du kan enkelt hoppa över veckor genom appen.

Simple Feast rabattkod

I dagsläget erbjuder tyvärr Simple Feast inga prova-på-kassar eller kassar till rabatterat pris. Skulle detta ändras är vi såklart först med att uppdatera dig!


FÖRDELAR:
  • Företag med mycket bra miljötänk
  • Endast ekologisk mat
  • Inspirerande recept

NACKDELAR:
  • Inte aktuellt för dig som inte är intresserad av vegetarisk mat


 

8 Betyg
Slutbetyg

“Ekologisk” “Vegetarisk”

Simple Feast levererar i Stockholmsområdet.

Valmöjlighet
5
Specialkost
1
Prisvärdhet
8.5
Mat & Recept
10
Lämna ditt eget omdöme
Lämna gärna en kommentar

Kommentera

Ditt slutbetyg

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng