Rekommenderas

Middagsfrid


Bra med Middagsfrid
 • Levererar i hela landet
 • Fräscha råvaror utan onödiga ämnen och tillsatser
 • Prova-på-priset 295 kronor
 • Välj mellan olika storlekar på matkasse

Sammanfattning

Middagsfrid var först på marknaden och har levererat matkassar sedan 2007. Genom åren har de samlat på sig kunskap för att ge sina kunder de bästa matkassarna med de bästa recepten. Istället för att satsa på kvantitet och erbjuda många olika sorters matkassar har Middagsfrid ett mindre urval av hög kvalitet.

Middagsfrid levererar i hela landet.

Middagsfrid

Besök Middagsfrid genom oss för att prova en matkasse för 295 kr.

 

Middagsfrid rabattkod

Ibland kan du behöva använda en rabattkod för att ta del av erbjudanden och kampanjer. För tillfället erbjuder inte Middagsfrid någon rabattkod till sina matkassekunder, men du får ändå ta del av ett prova-på-erbjudande. Det enda du behöver göra är att registrera dig här via Allt om Matkassar, så får du testa på en veckas matkasse för endast 295 kronor. Klicka på länken ovan för att ta del av erbjudandet.

Recension av Middagsfrid matkasse

Om du bestämt dig för att testa på originalet Middagsfrid behöver du göra följande för att starta din prenumeration. Gå till Middagsfrid och välj den matkasse du vill testa, du kan enkelt byta kasse när du vill genom “Mina sidor”. När du klickat på “Välj” under den matkasse du vill ha fälls det ner en ruta där du ombeds fylla i din adress. Detta för att kolla så att de levererar till din adress samt när nästa leverens sker.

Beroende på var du bor kan du även välja att få din leverans på söndagar mot en extra kostnad om 50 kr.

I detta steg får du även valet om du önskar få deras matkasse levererad varje eller varannan vecka. Detta är också en sådan sak du enkelt kan ändra på dina sidor i ett senare skede om du skulle vilja det.

Nästa steg är “tilläggsprodukter”. Här kan du välja om du vill ha deras A la carte (mer om det längre ner) eller kanske vill du lägga till en frukt- eller frukostkasse samtidigt som du får din matkasse. Vid första beställningen får du 10 % rabatt på extrakassarna.

Till sist tas du vidare till det sista steget där du fyller i dina personuppgifter (namn, personnr, epost, telefon samt ev portkod) samt slutför betalningen genom att betala med kort eller välja deras faktura alternativ. Vid val av pappersfaktura tillkommer 45 kr per faktura. Du kan däremot enkelt ansöka hos din bank om en avgiftsfri E-faktura istället.

Leverans av matkassen

Innan din första leverans får du ett välkomstbrev där Kicki från Middagsfrid hälsar dig välkommen. Där hittar du också lite mer information om Middagsfrid samt en reflex att sätta på brevlådan om så önskas för att göra det enklare för din chaufför att hitta rätt.

Du får också ett mail veckan innan din matkasse kommer med din veckomeny och recept. Här hittar du också en lista med vad du behöver ha hemma till veckans recept.

När din leveransdag tillslut kommer får du din matkasse fint packad, levererad hem till dörren med massa goda och fina råvaror för en härlig vecka!


FÖRDELAR:
 • Levererar till hela landet
 • Fördelaktigt prova-på-pris
 • Fräscha och naturliga råvaror

NACKDELAR:
 • Få alternativ för allergi- och specialkost


Middagsfrids À la Carte

Middagsfrid är ensamma i Matkassebranchen om att erbjuda tjänsten som de kallar ”À la Carte”. Med À la Carte tillägget har du möjligheten att byta ut recepten i din matkasse mot andra och kan därför lätt anpassa din matkasse för just din familj. Varje vecka finns det mellan 12-16 unika recept för à la carte.
Du kan också välja att byta till recept från någon av deras andra kassar. À la Carte kostar 195 kr extra i månaden oavsett antal leveranser eller bytta recept.

 

8.5 Betyg
Slutbetyg

“Vegetarian” “Barnkasse”

Middagsfrid levererar i hela landet.

8.6Vårt betyg
Valmöjlighet
9
Specialkost
9
Prisvärdhet
8
Mat & Recept
8.5
7.2Läsarnas betyg
Valmöjlighet
9
Specialkost
7.5
Prisvärdhet
7
Mat & Recept
5.5
Lämna ditt eget omdöme  |  Läs andras omdömen
Rekommenderas
2 Kommentarer
Visa alla Favorit Högst betyg Lägst betyg Lämna ditt eget omdöme
 1. Svara
  sara 23 januari, 2017 at 23:26
  2.6
  Valmöjlighet
  80
  Specialkost
  60
  Prisvärdhet
  60
  Mat & Recept
  10

  Det skulle kunnat vara en toppen matkasse. Maten är ofta god och det är stor valfrihet. Men jag har fått mat som luktat illa, recepten tar alldeles för lång tid att laga och ofta får man köpa hem flera råvaror.

  Sen har det varit mycket fel på fakturorna.

  + FÖRDELAR: goda recept
  - NACKDELAR: tar lång tid att laga, mat som luktar illa och har varit fryst, dålig support, man får köpa hem många råvaror
  Håller med(4) Håller inte med(2)You have already voted this
 2. Svara
  Linus 20 mars, 2019 at 16:32
  4.6
  Valmöjlighet
  100
  Specialkost
  90
  Prisvärdhet
  80
  Mat & Recept
  100

  Har kört med Middagsfrid matkasse i snart ett år och är supernöjd. Vi kör med originalkassen varje vecka och det passar perfekt för en familj på 4 personer. Recepten är supergoda och råvarorna alltid bra kvalitet. Kan verkligen rekommendera middagsfrid!

  + FÖRDELAR: bra mat, recept, leverans
  - NACKDELAR: inte hittat några än
  Håller med(1) Håller inte med(0)You have already voted this

Kommentera

Ditt slutbetyg

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng