Rekommenderas

Middagsfrid


Bra med Middagsfrid
 • Levererar i hela landet
 • Fräscha råvaror utan onödiga ämnen och tillsatser
 • Upp till 300 kr rabatt på första kassen
 • Välj mellan olika storlekar på matkasse

Sammanfattning

Middagsfrid var först på marknaden och har levererat matkassar sedan 2007. Genom åren har de samlat på sig kunskap för att ge sina kunder de bästa matkassarna med de bästa recepten. Istället för att satsa på kvantitet och erbjuda många olika sorters matkassar har Middagsfrid ett mindre urval av hög kvalitet.

Middagsfrid levererar i hela landet.

Middagsfrid

Besök Middagsfrid genom oss för att prova en matkasse för 295 kr.

Middagsfrid rabattkod

Ibland kan du behöva använda en rabattkod för att ta del av erbjudanden och kampanjer. För tillfället erbjuder inte Middagsfrid någon rabattkod till sina matkassekunder, men som ny kund får du alltid testa din första kasse till ett billigare pris.

Vilket rabatt du får beror på vilken kasse du väljer. Middagsfrid erbjuder upp till 300 kr rabatt på den första kassen. Klicka på länken ovan för att komma till de olika matkassarna där du kan se vilken rabatt du får.

 

Tallrik med kikärtsgryta och potatis från Middagsfrid

En rätt från Middagsfrids Vegokasse, Kikärtsgryta med färsk dragon och syrlig potatis.

Recension av Middagsfrid matkasse

Middagsfrid erbjuder i dagläget 9 olika matkassar, och de flesta kan du också ändra beroende på hur många ni är och hur många dagar ni vill ha mat för. Alla kassar har färska och fräscha ingredienser. Du kan varje vecka gå in på hemsidan för att se vilken mat som kommer i nästa veckas kasse.

När du valt vilken matkasse du vill prova kan du också välja att ta del av en av Middagsfrids tilläggsprodukter. Du kan nämligen lägga till en Melliskasse och en Fruktkasse till din beställning, för att få lite snacks utöver middagarna. Tilläggsskassarna kan inte beställas separat utan säljs endast som tillbehör till Middagsfrids andra kassar.

Vi har själva testat Middagsfrid och är jättenöjda med de matkassar vi provat. Huruvida man gillar recepten är såklart individuellt, men vi har alltid fått fräscha råvaror och goda recept som känns ”lyxiga” men som ändå är lätta och snabba att tillaga. Vi har recenserat flera av matkassarna, där kan du gärna gå in och kika för att få en känsla för vilka typer av rätter du kan hitta i matkassarna från Middagsfrid.

Mandelfrikadeller från Middagsfrid

Mandelfrikadeller i grönsaksboostad tomatsås från Middagsfrid Vegokasse 3 för 4.

Leverans av matkassen

Innan din första leverans får du ett välkomstbrev där Middagsfrid hälsar dig välkommen som kund. Där hittar du också lite mer information om Middagsfrid samt en reflex att sätta på brevlådan om så önskas för att göra det enklare för din chaufför att hitta rätt.

Du får också ett mail veckan innan din matkasse kommer med din veckomeny och recept. Här hittar du också en lista med vad du behöver ha hemma till veckans recept, så att du kan vara redo med allt du behöver hemma innan det är dags.

När din leveransdag tillslut kommer får du din matkasse fint packad, levererad hem till dörren med massa goda och fina råvaror för en härlig vecka!


FÖRDELAR:
 • Levererar till hela landet
 • Fördelaktigt prova-på-pris
 • Fräscha och naturliga råvaror

NACKDELAR:
 • Få alternativ för allergi- och specialkost


Middagsfrids À la Carte

Middagsfrid är ensamma i Matkassebranchen om att erbjuda tjänsten som de kallar ”À la Carte”. Med À la Carte tillägget har du möjligheten att byta ut recepten i din matkasse mot andra och kan därför lätt anpassa din matkasse för just din familj. Varje vecka finns det mellan 12-16 unika recept för à la carte.
Du kan också välja att byta till recept från någon av deras andra kassar. À la Carte kostar 195 kr extra i månaden oavsett antal leveranser eller bytta recept.

 

9 Betyg
Slutbetyg

“Vegetarian” “Barnkasse”

Middagsfrid levererar i hela landet.

8.6Vårt betyg
Valmöjlighet
9
Specialkost
9
Prisvärdhet
8
Mat & Recept
8.5
7.2Läsarnas betyg
Valmöjlighet
9
Specialkost
7.5
Prisvärdhet
7
Mat & Recept
5.5
Lämna ditt eget omdöme  |  Läs andras omdömen
Rekommenderas
4 Kommentarer
Visa alla Favorit Högst betyg Lägst betyg Lämna ditt eget omdöme
 1. Svara
  sara 23 januari, 2017 at 23:26
  2.6
  Valmöjlighet
  80
  Specialkost
  60
  Prisvärdhet
  60
  Mat & Recept
  10

  Det skulle kunnat vara en toppen matkasse. Maten är ofta god och det är stor valfrihet. Men jag har fått mat som luktat illa, recepten tar alldeles för lång tid att laga och ofta får man köpa hem flera råvaror.

  Sen har det varit mycket fel på fakturorna.

  + FÖRDELAR: goda recept
  - NACKDELAR: tar lång tid att laga, mat som luktar illa och har varit fryst, dålig support, man får köpa hem många råvaror
  Håller med(4) Håller inte med(2)You have already voted this
  • Svara
   Allt om Matkassar 22 juli, 2019 at 10:14

   Tråkigt att du inte varit så nöjd med dina kassar från Middagsfrid. Kolla gärna vår lista med andra leverantörer för att hitta en matkasse som passar er bättre!

 2. Svara
  Linus 20 mars, 2019 at 16:32
  4.6
  Valmöjlighet
  100
  Specialkost
  90
  Prisvärdhet
  80
  Mat & Recept
  100

  Har kört med Middagsfrid matkasse i snart ett år och är supernöjd. Vi kör med originalkassen varje vecka och det passar perfekt för en familj på 4 personer. Recepten är supergoda och råvarorna alltid bra kvalitet. Kan verkligen rekommendera middagsfrid!

  + FÖRDELAR: bra mat, recept, leverans
  - NACKDELAR: inte hittat några än
  Håller med(1) Håller inte med(0)You have already voted this
  • Svara
   Allt om Matkassar 22 juli, 2019 at 10:18

   Kul att ni har varit så nöjda med Middagsfrid!

Kommentera

Ditt slutbetyg

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng