Middagsfrid lanserar en spännande nyhet – Melliskassen

För någon vecka sedan skrev vi om nyheter hos olika matkassar, och att Årstiderna har lanserat sin SparMatkasse. Men Årstiderna är inte de enda som lanserar nyheter – förra veckan släppte Middagsfrid sitt senaste tillskott i kassefamiljen, Melliskassen!

I Melliskassen hittar du allt du behöver för veckans mellanmål. Det räcker till 5-7 portioner av olika mellanmål. Du hittar bars, energibollar, filbröd, frukt, smoothies och andra nyttiga och goda mellisar. Ta med några energibollar till jobbet så du klarar dig fram till lunch, eller ta med en bar i väskan så att du klarar oväntade energidippar. Hälften av innehållet är dessutom ekologiskt.

Kassen är en tilläggskasse, vilket betyder att du inte kan beställa bara den, utan du måste kombinera den med någon av deras vanliga matkassar.

Vad kostar Melliskassen?

Melliskassen blir din för 149 kronor, men med prova-på-priset kan du testa för bara 99 kr. Perfekt för dig som vill testa hur det är att få veckans mellanmål levererade hem till dörren tillsammans med din vanliga matkasse. Stilla den där hungern mellan lunch och middag och testa Melliskassen på en gång!

Melliskassen

Prova på Melliskassen för bara 99 kr!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng