Matkomforts Premium – del 4

Sista dagen med Matkomfort och denna vecka lider mot sitt slut. Jag tycker att veckans meny har varit trevlig även om jag gärna hade sett en vegetarisk rätt.

Barbequebakad Rocklundakarré

Till dagens måltid behövde vi: rocklundakarré, barbequesås, sötpotatis, broccoli och en solovitlök.

Vi började med att salta köttet runt om och lägga det i en långpanna. Därefter hällde vi hälften av såsen över köttet och gned in det så att hela biten blev täckt. Till köttet skulle det bland annat vara sötpotatis. Den skalades och skars i strimlor för att sedan kryddas med salt, peppar och olivolja. Den åkte in i ugnen på samma gång som köttet som båda skulle tillagas i ungefär 20 minuter på 200 grader.

Medan köttet och potatisen stod i ugnen delade vi broccolin i mindre bitar och stekte den tillsammans med vitlök i lite olivolja.

Ungefär vid den här tiden började potatisen och köttet bli klart. Köttet fick stå och vila lite innan servering. Skyn som fanns kvar från köttet hällde vi ner i en kastrull tillsammans med resten av såsen från tidigare, som fick koka ihop till en varm sås.
 Till sist skivade vi köttet och serverade barbequebakad Rocklundakarré med sötpotatispommes och vitlöksstekt broccoli.

Slutbetyg: 3 av 6 matkassar

Matkomfort Rabattkod

Vill du själv testa Matkomfort? Här kan du få 400 kronor rabatt när du köper dina fyra första kassar! Använd koden ”alltommatkassar” så får du 100 kronor rabatt på alla dina fyra första köp. Prova här!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng