Matkomforts Premium – Del 2

Dags för dag två med Matkomfort. Som man kan höra på namnet vill Matkomfort att det ska vara komfortabelt att laga mat, och det har de verkligen lyckats med i veckans matsedel. Kolla bara på lasagnen som vi skriver om imorgon. Det kan vara den lättaste matkassemåltid jag lagat någonsin!

Soja- och ingefärsinbakad kyckling

Till dagens måltid behövde vi kyckling (tärnad), soja och ingefärskräm, jasminris, sallad, ett äpple och resten av den ekologiska citronen.

Kycklingen redan var tärnad i förpackningen, så det var bara att slänga ner den i en smord ungform och krydda med salt och peppar. Dagens färdiggjorda sås, soja- och ingefärscreme, skulle sedan hällas på tillsammans med lite vatten. Därefter fick formen ta plats i ugnen för tillagning i ca 20-25 minuter.

Till kycklingen stod ris och sallad på menyn. Den kom, precis som gårdagens couscous, i en liten plastburk med lagom mycket till en måltid. Sedan var det salladsdags! Grovhackad sallad och skivat äpple smaksattes med citronjuice, olivolja, flingsalt och lite svartpeppar.

Lagom till att salladen var klar började allt det andra närma sig klart även det vilket ledde till ännu en välplanerad och god måltid!

Enkelt fixat och även idag en supergod sås som vi inte hade kommit på att laga själva.

Slutbetyg: 5 av 6 matkassar

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng