Matkomfort


Bra med Matkomfort
  • Fräsch mat utan tillsatser
  • Du vet leveranstiden i förväg
  • Välj matkassar för mellan 1 och 6 personer
  • 600 kr rabatt och en gratis kockkniv med koden ”alltommatkassar”

Sammanfattning

Matkomforts motto är ”Från vårt kök till ditt”. De vill göra livet enklare för familjer så att man får mer tid för annat. Deras middagslösning består av fyra måltider som är näringsrika och goda. Du kan själv välja för hur många personer du vill ha din middagsplan.

Matkomfort levererar i Stockholm, Uppsala, Bålsta, Mariefred, Nykvarn, Enköping, Åkers styckebruk, Eskilstuna och Strängnäs.

Matkomfort

Använd rabattkoden "alltommatkassar" för att få 150 kr rabatt på dina fyra första köp, och en kockkniv värd 990 kr vid det femte.

alltommatkassar

Matkomfort Rabattkod

Innan du provat en matkasse är det förstås svårt att veta om den är något för dig. Det är därför vi finns till, för att hjälpa dig att hitta rätt bland alla olika sorter! Något som underlättar när du letar efter din nya favoritkasse är prova-på-rabatter, där du testar din första matkasse till ett rabatterat pris. Vi på Allt om Matkassar har ett exklusivt erbjudande till er som vill testa på deras matkasse. Anger du koden ”alltommatkassar” får du 150 kr rabatt vid dina fyra första köp, och vid det femte får du en kockkniv värd 990 kr.

Vart levererar Matkomfort?

Tyvärr levererar inte Matkomfort till en så stor del av landet, utan som flera av de andra matkasseföretagen levererar de bara i Stockholm, och även Uppsala. Vi håller tummarna för att Matkomfort kommer börja leverera till fler städer i framtiden.

Mat lagad från grunden

Människorna bakom Matkomfort tycker att det är viktigt att maten är tillagad från grunden och att den inte innehåller några tillsatser, samtidigt som det går snabbt att laga. Allt är därför tillagat sedan innan av Matkomforts kockar helt utan halvfabrikat. Detta gäller smaksättare som till exempel såser. När du får hem din matkasse behöver du därför bara värma på det som behövs, istället för att laga det helt från grunden. Exempelvis kan det handla om att koka ris och steka kyckling, men du behöver bara värma på den färdiga såsen som Matkomfort redan tillagat åt dig. De vill göra matlagandet så enkelt som möjligt för dig, så att du ska få mer tid till annat.

Recension av Matkomfort

Matkomfort har många bra egenskaper som många andra matkassar saknar. Till exempel kan du med två av matkassarna välja om du vill ha maten för 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 personer. Superbra, tycker jag, då många kassar bara har alternativen, 2, 4 eller 6. Ett hushåll kan ju förstås se ut på många olika sätt, så toppen att det finns fler alternativ. De har inte heller någon bindningstid, utan du kan när som helst säga upp din prenumeration. En sak som verkligen tilltalade mig är att du kan se i förväg vilken tid din leverans kommer komma. Det är ofta ett problem hos många matkassar, då de inte kan säga exakt vilken tid de kommer, och man måste sitta hemma och vänta. Hos Matkomfort skickas varje torsdag ut tiden som din matkasse kommer levereras följande söndag. Superbra!

Matkomfort har fem olika matkassar du kan välja. Den mest populära, ”Premium”, är en klassiker med fyra (som de själva förklarar det) exklusiva, färska och svenska huvudråvaror. De försöker också alltid att ha så närproducerat som möjligt. Här hittar du mat som kycklingnuggets, fläskfilé och lammfärsgryta. De har också en de kallar ”Sthlmslådan”, en tredagarsmeny utan rött kött eller fläsk. Här får du istället fågel, fisk och vegetariska rätter med ekologiska eller närproducerade rätter. Dessa två kassar kan du få för 1-8 personer.

De andra två alternativen de erbjuder är ”Familjefavoriter” och ”Vrooom”. Familjefavoriter är ett alternativ för familjer med lite mindre barn. Det är fyra portioner och den kommer  i ett alternativ, för fyra personer. Rätterna ska vara mer barnvänliga och även ha snabbare tillagningstid än de andra kassarna. Den sista kassen är ”Vrooom”, för dig som vill att tiden i köket ska vara så liten som möjligt. Alla rätter är utformade för att du ska behöva lägga max 5-10 minuters aktiv tid i köket. Även den här kassen är fyra middagar för fyra personer. Matkomfort poängterar också att du kan beställa två av dessa kassar för större hushåll om 7-8 personer.

Jag hade önskat att Matkomfort hade fler alternativ att välja mellan, det finns inga alternativ för en vegetarisk eller vegansk matkasse och heller inga allergivänliga alternativ, som gluten- eller laktosfri. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att det här dyker upp längre fram!

 


FÖRDELAR:
  • Mat utan tillsatser
  • Möjlighet att välja mat för ett exakt antal personer
  • Lätt att se veckans meny i förhand

NACKDELAR:
  • Levererar inte i hela landet
  • Ingen specialkost


 

8 Betyg
Slutbetyg

“Barnkasse” “Vegokasse”

Matkomfort levererar i Stockholm och Uppsala.

Valmöjlighet
6.5
Specialkost
1
Prisvärdhet
8
Mat & Recept
10
Lämna ditt eget omdöme  |  Läs andras omdömen
Lämna gärna en kommentar

Kommentera

Ditt slutbetyg

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng