Mat.se Matkasse


Bra med Mat.se
 • Snabba och lättlagade recept för hela veckan
 • Leverans samma dag
 • Matkasse helt utan bindningstid
 • Stor flexibilitet tack vare möjlighet till att skräddarsy sin egen matkasse

Sammanfattning

Mat.se erbjuder enkla, goda och nyttiga matkassar helt utan bindningstid. Med lättlagade recept fixas vardagarnas alla måltider på ett litet kick! Stående kassar är Vardagskassen och Gör-din-egen-kasse, vid sidan av dessa lanseras hela tiden nya koncept som kommer och går för rolig variation i veckomatsedeln. Matvarorna är noga utvalda, klimatanpassade och dessutom alltid dagsfärska. Mat.se är en omtyckt leverantör av matkasse, och vi förstår precis varför!

Mat.se levererar i Stockholmsområdet.

Mat.se

Prova Mat.se med 160 kr rabatt

AFNUK160

Recension av Mat.se matkasse

Enkelt, Gott och Nyttig – så lyder ledorden för mat.se omtyckta matkassar. Sedan år 2017 erbjuder Mat.se välfyllda matkassar med fräscha råvaror, och idag är man en av de ledande leverantörerna på den svenska marknaden. Mat.se erbjuder två stående koncept, Vardagskassen och Gör-det-själv-kassen. I tillägg låter man titt som tätt nya kassar hälsa på under en viss tid. Samtliga recept består av fräscha, dagsfärska råvaror som handplockats från mat.se leverantörer. Skulle du vara sugen på något speciellt, går det förstås bra att byta ut ett eller flera av recepten i din matkasse.

På sajten kan besökaren få en god översikt kring innehållet i veckans kasse, där ingredienserna tydligt presenteras. Typiska basvaror hamnar i en egen sektion döpt till “varor du kanske inte behöver köpa” – smart och användarvänligt!

Två stående matkassar och gästspel titt som tätt

Vardagskassen är Mat.se flaggskepp, där stjärnkockarna Michael Krantz och Kristin Johansson varje vecka presenterar nya, lättlagade recept för alla smaker. Att det alltid finns möjlighet att fritt ändra antal portioner är en stor fördel.

En intelligent planeringsfunktion gör det möjligt att själv plocka ihop din egna matkasse för att forma veckans matsedel som du vill. Här väljer du fritt bland 3000 färdiga recept och kan förstås även lägga till valfria varor ur mat.se övriga sortiment.

Som vi tidigare var inne på styrs utbudet av matkassar av säsong. För det mesta finns en eller flera påhälsande matkassar i tillägg till de två som nämns ovan. Kolla in mat.se för fullständigt utbud av säsongsanpassade matkassar!

Mat.se matkasse rabattkod

För dig som vill testa på mat.se matkasse, kan vi nöjt konstatera att en rabattkod gör din första beställning extra frestande. Med koden AFNUK160 får du 160 kronor i rabatt i samband med att du gör din första beställning. Vilken grej!

Vart levererar Mat.se matkasse?

Mat.se levererar till dig som bor i eller omkring Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Leverans sker året runt, alla dagar, inklusive helgdagar. Leveranserna sker i expressfart där maten levereras redan samma dag, om du beställer innan klockan 13. Du kan för det mesta välja om du föredrar att få din matkasse levererad under för- eller eftermiddag.

För dig som handlar för 700 kronor eller mer är leveransen gratis. I annat fall tillkommer en mindre leveranskostnad.

I dagsläget finns inte möjlighet att själv hämta ut matkassen i en fysisk butik.


FÖRDELAR:
 • Lättlagade recept för veckans alla vardagar
 • Möjlighet att byta recept och lägga till varor
 • Det går bra att ändra antal portioner helt fritt
 • Stor variation på matkassar anpassade efter säsong
 • Leverans samma dag

NACKDELAR:
 • Relativt få färdiga matkassar att välja mellan
 • Något begränsat utbud av vegetariska recept


 

7 Betyg
SlutbetygMat.se levererar matkassar i Stockholmsområdet.

Valmöjlighet
7
Specialkost
7
Prisvärdhet
8.5
Mat & Recept
9
Lämna ditt eget omdöme  |  Läs andras omdömen
Lämna gärna en kommentar

Kommentera

Ditt slutbetyg

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng