Här hittar du årets bästa julkassar!

Julen är på väg och det börjar bli dags att köpa årets julmat. Kring jul brukar det vara fullt ös i butikerna och många fasar inför den årliga julhandlingen. Är du en av dem? Kanske ska du testa en julbordskasse 2018? På så sätt slipper du knö i matbutiken, utan får smidigt allt du behöver till julbordet skickat direkt hem till dörren. Istället kan du lägga tiden du skulle lagt på matshopping på att julmysa!

En julmatkasse innehåller allt du behöver för ett lyckat julbord. Du får bland annat ingredienser till Jansson, en god julskinka, sill och potatis – och julmust såklart! I vissa julkassar ingår det dessutom recept och ingredienser för att göra julgodis. Supermysigt! Nedan kan du se alla företag som erbjuder julmatkasse 2018, samt lite information om varje så att du kan välja den kasse som passar dig bäst!

Middagsfrid julkasse

Tips! Beställ julkassen innan 26/11 så får du 200 kr rabatt!

Hos Middagsfrid kan du redan nu förboka en matkasse med julmat. I julbordskassen hittar du alla smarriga julrecept du kan tänka dig – plus julgodis! Kika in på deras hemsida på bums för att se till att du hinner beställa hem en kasse i tid till jul. Sista dagen för att boka en julmatkasse hos Middagsfrid är 9 december, och leverans är den 20e december. Kassen kostar 1595 kr och är för 6-8 personer.

Hos Middagsfrid kan du dessutom ge en matkasse i julklapp till dina nära och kära. En perfekt present för alla som alla som gärna lägger tiden på annat än att handla julmat. För att ge bort en matkasse present köper du ett presentkort. Sedan kan man välja själv vad man vill använda presentkortet på, till exempel en julkasse!

Visste du? Middagsfrid erbjuder förutom den vanliga julkassen också en vegojulkasse. Superkul, tycker vi! Kassen är lakto-ovo-vegetarisk och innehåller alltså ägg, löpe och mejeriprodukter. Samma sista-datum att beställa samt leveranstider är desamma som för standardkassen. Även denna kassen är för 6-8 personer men kostar istället 1195 kr. Kika in på Middagsfrid för att läsa mer om kassarna och spana in menyn!

Middagsfrids julkasse

6-8 personer. 1595 kr. Vegojulkasse för 1195 kr. Beställ senast 9 december. Leverans 20 december.

Linas Julbordskasse

Självfallet har även Linas Matkasse en julmatkasse i år. I den hittar du massor av god julmat som köttbullar, Janssons, olika sorters korv, senap och olika såser, flera olika typer av ost och kex, skagenfyllda ägghalvor och massa annat. Lina rekommenderar att du delar upp lagandet på tre olika dagar, för att slippa göra allt dagen då det är dags att äta. Hållbarheten för kassens innehåll är fem dagar.

Julbordkassen levereras den 20 december i stora delar av Stockholm, Göteborg och Malmö, men du kan också beställa julkassen i områden där de levererar 16-17 december. Det gäller hela landet. Du kan beställa din julkasse fram tills 7 dagar innan leveransdagen.

Linas julkasse

6-8 personer. 1499 kr. Leverans 20 december eller 16-17 december beroende på vart du bor. Beställ senast 7 dagar innan leverans.

City Gross Julkasse

CityGross har ingen julkasse med julmat i år, men däremot har de en kasse med julbak! Den innehåller 8 smarriga julbaksrecept som passar lika bra till adventsfikat som till efterrätt på julbordet. Godsaker du kan hitta i julkassen är till exempel ingefärskola, knäck, lussebullar, pepparkakor och gräddkola. Mums!

City Gross julbak

Julbakskassen 599 kr.

Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng