HÀr hittar du Ärets bÀsta julkassar 2020!

Vi uppdaterar kontinuerligt om företag som erbjuder julkassar, hÄll koll hÀr och pÄ Facebook dÀr vi delar all vÄr info.

Julen Ă€r pĂ„ ingĂ„ng och det börjar bli dags att tĂ€nka pĂ„ julmat. Kring jul brukar det vara fullt ös i butikerna och mĂ„nga fasar inför den Ă„rliga julhandlingen. Är du en av dem? Kanske ska du testa en julbordskasse 2020? PĂ„ sĂ„ sĂ€tt slipper du trĂ€ngas i matbutiken, och fĂ„r smidigt allt du behöver till julbordet skickat direkt hem till dörren. IstĂ€llet kan du lĂ€gga tiden du skulle lagt pĂ„ matshopping pĂ„ att julmysa! Kanske baka med en av tillĂ€ggskassarna med julgodis?

En julmatkasse innehĂ„ller allt du behöver för ett lyckat julbord. Du kan bland annat fĂ„ ingredienser till Jansson, en god julskinka, sill och potatis – och julmust sĂ„klart! I vissa julkassar ingĂ„r det dessutom recept och ingredienser för att göra julgodis (eller sĂ€ljs som tillĂ€gg). Supermysigt! Nedan kan du se alla företag som erbjuder julmatkasse 2020, samt lite information om var och en sĂ„ att du kan vĂ€lja den kasse som passar dig bĂ€st!

Årstidernas Julkasse

Årstiderna har tvĂ„ olika julkassar – vegetariska (lakto/ovo) och veganska julkassen. Perfekt för dig som Ă€ter vĂ€xtbaserat eller om du vill testa pĂ„ mer vĂ€xtbaserad julmat. Varför inte bestĂ€lla en vegetarisk julkasse som komplement till ert övriga julbord? BĂ„da kassarna Ă€r för 4 personer och kostar 1049 respektive 955 kronor. LĂ€s mer om Årstidernas julkassar och förbestĂ€ll nu!

Årstiderna julmatkasse

Årstiderna Julkasse

Som ny kund hos Årstiderna fĂ„r 20% rabatt med koden AOMATKASSAR!

Middagsfrid julkasse

Även hos Middagsfrid kommer du kunna bestĂ€lla en julbordkasse i Ă„r, och bestĂ€llningarna öppnas den 30 november, och du kan bestĂ€lla fram till den 13 december. PĂ„ deras hemsida kan du redan nu skriva upp dig för uppdateringar. I Ă„r erbjuder Middagsfrid en nyhet – flexitariska julbordsskassen, helt utan rött kött.

Middagsfrids meny för julbordskassen 2020Förutom julbordskassen kan du ocksÄ bestÀlla en julgodiskasse, med smarriga sötsaker som mjuk kola med smak av ingefÀra. Julgodiskassen Àr ett tillÀgg som levereras tillsammans med den vanliga julkassen, eller med en av dina vanliga matkassar (t.om. v. 48).

Middagsfrids julkasse

Middagsfrids julmatkasse Àr flexitarisk, Àr för 6-8 personer och kostar 1195 kr.

Linas Julbordskasse

Linas Matkasse Ă€r en av de leverantörer man kan lita pĂ„ brukar leverera en julmatkasse. Tidigare har de haft en variant för 6-8 personer som kostat runt 1500 kr.

Deras julmatkasse har Ànnu inte slÀppts, men du kan nu bestÀlla tillÀggskassen Adventsmys tillsammans med Linas övriga kassar. Till och med 9 december fÄr du Adventmys gratis nÀr du bestÀller din första kasse! Klicka pÄ lÀnken nedan för att komma till erbjudandet.

Linas matkasse tillÀggskasse Adventsmys

Linas Matkasse

FÄ Adventsmys gratis med din första bestÀllning!

Mat & Ro Julkasse

Mat & Ro erbjuder tvÄ olika julbordskassar. En med rÄvarorna för att laga julmiddagen hemma, och en med fÀrdiglagad mat, klar att vÀrma. Den förstnÀmnda kostar 949kr och den förberedda 1595kr. De kan hÀmtas upp kostnadsfritt eller skickas med hemkörning för 130kr extra. Kassarna kan bestÀllas till och med 6 december och hÀmtas upp eller levereras den 20 december.

Mat & Ros julkasse

Julkasse, 6-8 personer, 949 kr. FÀrdiglagad julkasse, 6-8 personer, 1595kr. BestÀll senast 6 december. Leverans 20 december.

City Gross Julkasse

CityGross har vissa Är erbjudit bÄde julmatkasse och kasse med julbak, och vissa Är antingen det ena eller det andra. Vi hÄller tummarna för flera olika kassar i Är!

City Gross

Kolla in CityGross stora utbud av matkassar.

Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vÄrt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

StÀng