Här hittar du årets bästa julkassar 2019!

Vi uppdaterar kontinuerligt om företag som erbjuder julkassar, håll koll här och på Facebook där vi delar all vår info.

Julen är på ingång och det börjar bli dags att tänka på julmat. Kring jul brukar det vara fullt ös i butikerna och många fasar inför den årliga julhandlingen. Är du en av dem? Kanske ska du testa en julbordskasse 2019? På så sätt slipper du trängas i matbutiken, och får smidigt allt du behöver till julbordet skickat direkt hem till dörren. Istället kan du lägga tiden du skulle lagt på matshopping på att julmysa! Kanske baka med en av tilläggskassarna med julgodis?

En julmatkasse innehåller allt du behöver för ett lyckat julbord. Du kan bland annat få ingredienser till Jansson, en god julskinka, sill och potatis – och julmust såklart! I vissa julkassar ingår det dessutom recept och ingredienser för att göra julgodis (eller säljs som tillägg). Supermysigt! Nedan kan du se alla företag som erbjuder julmatkasse 2019, samt lite information om var och en så att du kan välja den kasse som passar dig bäst!

Årstidernas Julkasse

Årstiderna har två olika julkassar – vegetariska (lakto/ovo) och veganska julkassen. Perfekt för dig som äter växtbaserat eller om du vill testa på mer växtbaserad julmat. Varför inte beställa en vegetarisk julkasse som komplement till ert övriga julbord? Båda kassarna är för 4 personer och kostar 995 respektive 935 kronor. Läs mer om Årstidernas julkassar och förbeställ nu!

Årstiderna Julkasse

Båda kassarna är beräknade till 4 personer. Veganska kassen kostar 935 kr och vegetariska 995 kr. Leveransdag: 21 eller 22 december.

Middagsfrid julkasse

Även hos Middagsfrid kommer du kunna beställa en julbordkasse i år, och beställningarna öppnas den 22 november. På deras hemsida kan du redan nu skriva upp dig för uppdateringar. I år erbjuder Middagsfrid en nyhet – flexitariska julbordsskassen, helt utan rött kött.

Förutom julbordskassen kan du också beställa en julgodiskasse, med smarriga sötsaker som mjuk kola med smak av chili och tryffel. Julgodiskassen är ett tillägg som levereras tillsammans med den vanliga julkassen, eller med en av dina vanliga matkassar (fr.o.m v. 48).

Middagsfrids julkasse

Flexitarisk julkasse, 6-8 personer, 1195 kr. Beställ senast 8 december. Leverans 20 december.

Mat & Ro Julkasse

Mat & Ro erbjuder två olika julbordskassar. En med råvarorna för att laga julmiddagen hemma, och en med färdiglagad mat, klar att värma. Den förstnämnda kostar 949kr och den förberedda 1595kr. De kan hämtas upp kostnadsfritt eller skickas med hemkörning för 130kr extra. Kassarna kan beställas till och med 6 december och hämtas upp eller levereras den 20 december.

Mat & Ros julkasse

Julkasse, 6-8 personer, 949 kr. Färdiglagad julkasse, 6-8 personer, 1595kr. Beställ senast 6 december. Leverans 20 december.

Linas Julbordskasse

Linas Matkasse är en av de leverantörer man kan lita på brukar leverera en julmatkasse. Tidigare har de haft en variant för 6-8 personer som kostat runt 1500 kr.

Deras julmatkasse har ännu inte släppts, men du kan nu beställa tilläggskassen Adventsmys tillsammans med Linas övriga kassar. Till och med 9 december får du Adventmys gratis när du beställer din första kasse! Klicka på länken nedan för att komma till erbjudandet.

Linas matkasse tilläggskasse Adventsmys

Linas Matkasse

Få Adventsmys gratis med din första beställning!

City Gross Julkasse

CityGross har vissa år erbjudit både julmatkasse och kasse med julbak, och vissa år antingen det ena eller det andra. Vi håller tummarna för flera olika kassar i år!

City Gross

Kolla in CityGross stora utbud av matkassar.

Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng