Hur påverkar matkassen din plånbok?

Är du en av dem som länge funderat på att skaffa en matkasse men är rädd att det ska ruinera din plånbok?

Kanske tänker du att det vore skönt men tror att du inte har råd?

Det är sant, det är dyrare att beställa en matkasse än om du själv skulle planera och strukturera upp och handla för middagar. Frågan är bara om du gör det eller inte? Sätter du dig ned och planerar nästa veckas middagar, tänker ut hur du minimerar matsvinnet, skriver inköpslistor och till sist, åker och storhandlar.
Ja då stämmer detta påstående.

Är du mänsklig som oss andra däremot och upplever att tiden inte riktigt räcker till för all planering. Kanske hamnar du på den lokala affären idag igen och impulsköper något snabbt för dagens middag?
Då kanske det kan vara värt att testa en hemlevererad matkasse och få recepten färdigskrivna och matvarorna levererade. Dessutom får du struktur på köpet!

Med en matkasse slipper du dessutom alla dessa onödiga produkter som används en gång och sedan står och tar plats i kylskåpet eller skafferiet. Matkassarna är planerade så att du alltid använder alla råvaror du får i kassen. Ska du ha halva löken en dag kommer den andra halvan garanteras användas en annan.

Dessutom är de beräknade portionerna i hos matkasseleverantörerna ofta väl tilltagna vilket betyder att det 4 av 5 dagar finns kvar till matlåda vilket sparar dig ännu mer pengar. Dessutom kan du imponera på kollegorna med dig goda och nyttiga mat!

Den sista saken som faktiskt påverkar plånboken är din tid. Med en färdig matkasse spar du en massa tid. Du får inte bara middagarna planerade åt dig. De handlar även och levererar det fram till din dörr.

Läs mer om hur det går till att beställa en matkasse här.

 

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng