Hittar du den bästa matkassen hos Middagsfrid?

Även fast det finns många olika matkassar idag och alla såklart är bra kan det vara lite klurigt att hitta den matkassen som är bäst för just en själv. Därför försöker vi på Allt om Matkassar blogga om lite olika kassar, för att du ska kunna jämföra de olika och få en bild av vilken som är den bästa matkassen för dig. Dessa inlägg kan se lite olika ut, antingen jämför vi två liknande (eller helt olika) kassar, och ibland går vi närmare in på ett speciellt företag. Just idag tänkte vi prata om Middagsfrid.

Middagsfrid – matkassen som tänker på omvärlden

När man kikar närmare på Middagsfrid ser man snabbt att det finns många fördelar med just den här leverantören. Förutom att de förstås har god och nyttig mat, men de är också noga med att fokusera på olika problem som finns i världen. Middagsfrids grundare Kicki Theander säger ”Jag driver Middagsfrid för att jag vill förändra världen.” De tänker till exempel på att minska mängden kött i sina recept, för att minska utsläpp av koldioxid. De är också väldigt noga med att inte ha för mycket mat i sina kassar, för att minska matsvinnet. Ca 25 % av all mat som en genomsnittlig svensk familj köper slängs, oftast helt i onödan. Middagsfrid ser till att den maten som kommer i matkassen är exakt vad som behövs till recepten för veckan. Till exempel betyder det att de inte skickar med ett helt paket ris bara för att det är ris som tillbehör till ett recept, utan då skickar de med precis så mycket som behövs. Allt för att undvika att mat slängs i onödan. Superbra, tycker vi!

En annan sak som är unikt med Middagsfrid är att de donerar matkassar till barn med ensamstående mammor. Detta bestämde grundaren Kicki innan de ens startat igång företaget ordentligt. För varje 100 nya kunder på en ny ort Middagsfrid får donerar de två matkassar till behövande familjer. I dagsläget har de, tillsammans med sina kunder, donerat mat med ett värde över 750 000 kronor. Fantastiskt! Köper du Middagsfrids matkassar får du alltså mer än bara mat till ditt eget bord, du hjälper till med Middagsfrids vision – att förändra världen.

Beställa matkasse

Det faktum att Middagsfrid verkligen försöker att hjälpa omvärlden är verkligen något som hjälper dem i önskan om att erbjuda den bästa matkassen. Men förutom det har de ju några riktigt bra kassar för dig att välja mellan. Några exempel är Stora Matkassen, Vegokassen, Barnkassen och 25-minuterskassen, där alla maträtter tar max 25 minuter att laga. Det finns en matkasse för alla smaker och plånböcker. Alla matkassar är dessutom minst 25 % ekologiska.

Vill du testa Middagsfrid kan du prova din första kasse för bara 299 kronor. Med prova-på-kassen får du en känsla för om Middagsfrid är den bästa matkassen för dig eller om du ska leta dig vidare och jämföra flera matkassar.

Vill du testa Middagsfrid kan du prova din första kasse för bara 299 kronor.

Med prova-på-kassen får du en känsla för om Middagsfrid är den bästa matkassen för dig eller om du ska leta dig vidare efter någon annan. Spana in vår recension av Middagsfrid matkasse för att läsa mer eller testa prova-på-kassen till specialpris!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng