Hitta den bästa matkassen för just dig

Många matkasseleverantörer påstår att just de har den bästa matkassen, och vill förstås att du ska köpa just deras kasse. Sanningen är att det egentligen inte finns någon “bästa matkasse” som passar alla perfekt. Vilken som passar just dig bäst beror på vilken typ av mat du gillar, hur ofta du vill ha din matkasseleverans, var du bor och vad du kan tänka dig att betala, för att nämna några saker. Idag ska vi jämföra två av våra favoriter just nu – Gastrofy matkasse och City Gross matkasse.

Gastrofy eller City Gross matkasse?

Två av våra favoritkassar just nu är som sagt Gastrofy och City Gross Matkasse. Den just jag gillar allra mest för tillfället är Gastrofy, då de erbjuder så mycket flexibilitet. Där kan du nämligen plocka ihop din kasse själv från ett stort urval av recept, för att passa din diet och smak så bra som möjligt. Tack vare Gastrofys stora receptbank får du hjälp med att komma på nya idéer till middagsbordet, samtidigt som du får mer valfrihet än hos andra matkasseleverantörer. Du kan också följa dina favoritkockar och ständigt få nya tips på smarriga och nyttiga maträtter. För mig, som vill bestämma själv vad jag ska äta men samtidigt få tips på nya rätter, passar Gastrofy perfekt. Nackdelen med Gastrofy matkasse är att det blir svårare att se direkt vad det kostar, eftersom det beror på vas du väljer för smaskigheter till din kasse. När du har kommit in i shoppandet lär du dig dock snabbt hur mycket du brukar landa på. Dessutom – när du väljer vilka maträtter du vill ha i din kasse väljer du självfallet också vilken prisklass du vill lägga dig på. Gastrofy är helt enkelt den bästa matkassen för dig som vill ha tips och råd på nya maträtter, men ändå ha flexibilitet och kunna bestämma själv vad som ska stå på middagsbordet.

För dig som hellre vill ha färdiga kassar att utgå ifrån och kunna jämföra priser och storlekar kan City Gross matkasse vara ett bra alternativ. Där finns det många olika alternativ och storlekar på kassar och du hittar garanterat någon som passar dig. Du kan få din kasse som LCHF, vegetarisk, glutenfri och laktosfri, och även lite festligare alternativ som fotbollskassen, sommarkassen och Bamses Barnkasse. Du kan också välja storlek på de allra flesta för att det ska passa din familj så bra som möjligt. Nu när sommaren är på ingång kan du också passa på att välja mellan en stor och en liten grillåda, en låda packad med noggrant utvalt svenskt kött. Perfekt för sommarens grillkvällar! CityGross matkasse passar alltså utmärkt för dig som vill ha en färdig kasse hopplockad och många alternativ att välja mellan.

Som sagt finns det inget enkelt svar för vilken som är den bästa matkassen, utan det beror helt enkelt på hur du vill att din matkasse ska vara. Här på Allt om Matkassar försöker vi lista alla olika kassar så gott vi kan för att hjälpa dig att hitta just din favorit. Håll utkik här i bloggen och på sidan då vi kommer fortsätta att jämföra matkassar.

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng