Food Monkey


Bra med Food Monkey
 • Ekologiska och närodlade råvaror
 • “Weekend Lyx”-kasse med frukostar till helgen
 • Spännande och varierade matkassar
 • Få 15% rabatt på prova-på-priset med koden ”AOM15”!

Sammanfattning

Food Monkey beskriver sig själva som matkassen för dig som gillar att laga mat. De vill också erbjuda sina kunder ett brett sortiment av ekologiska och närodlade varor, och försöker inkludera så mycket som möjligt av ekologisk, närodlad eller svensk mat i alla sina matkassar.

Food Monkey levererar till de flesta kommuner i Storstockholm.

Food Monkey

Använd rabattkoden AOM15 för att få 15% rabatt på ditt första köp hos Food Monkey.

Om Food Monkey

Food Monkey är ett nytt tillskott i raden av matkasseleverantörer. De levererar än så länge bara till Storstockholm, där de täcker de flesta kommunerna. De strävar efter en ekologisk matkasse som ska ha så mycket ekologiska varor som möjligt, och om inte ekologisk svensk eller allra helst närodlad. De jobbar med erfarna och inspirerande kockar som gör att du alltid har nytt och spännande innehåll i dina matkassar.

Recension av Food Monkey Matkasse

Food Monkey erbjuder några olika alternativ av sin matkasse. Tyvärr har de inte så många alternativ som många andra matkasseleverantörer, men det kan mycket väl vara så att du hittar just din favorit på Food Monkey. De har två olika kassar för vardagar, Foodie Lover Large och Foodie Lover Medium. Den stora kassen innehåller 4 middagar för 4 personer medan den mindre kassen innehåller 4 middagar för 2 personer. Recepten i båda kassarna tar mellan 25 och 45 minuter att laga.

Förutom dessa matkassar finns även Weekend Lyx Large och Weekend Lyx Medium, med tre smarriga middagsrecept till helgen. Här är recepten lite mer avancerade än i vardagskassarna, eller de kräver i alla fall lite mer arbete. Man räknar med att dessa måltider tar mellan 30 och 90 minuter att laga. Förutom middagarna kommer det också med ett frukostpaket i helgkassarna, för en riktig härlig helgfrukost eller brunch. Även dessa kassar finns för antingen 2 eller 4 personer.

Tyvärr har inte Food Monkey några matkassar för allergier, inte heller någon vegetarisk kasse. Än så länge finns alltså bara kassar med “vanlig” mat. Men vem vet, kanske kommer utbudet växa när de blivit lite större!

Food Monkey pris

Priserna på Food Monkeys matkassar är ganska standard jämfört med andra leverantörer. De har fyra olika sorters kassar, vardagskassen för 4 middagar för antingen 2 eller 4 personer samt helgkassen för 3 middagar, även den för 2 eller 4 personer. Här är priserna:

Foodie Lover Large: 899 kr (prova-på-pris 699 kr)
Foodie Lover Medium: 699 kr (prova-på-pris 599 kr)
Weekend Lyx Large: 899 kr (prova-på-pris 699 kr)
Weekend Lyx Medium: 699 kr (prova-på-pris 599 kr)

Utöver detta har du även 15% extra rabatt på din första matkasse om du köper den här via Allt om Matkassar™. Använd rabattkoden “AOM15” för att få din rabatt.

Food Monkey leverans

Food Monkey levererar sina kassar på torsdagar och söndagar. På torsdagar levereras helgkassarna som ska räcka under fredag-söndag, och på söndagar levereras vardagskassarna som ska räcka måndag-torsdag. Leveransen sker någon gång mellan 15 och 21 dessa dagar, någon exakt tid går tyvärr inte att ge. Om du inte skulle vara hemma när de kommer så lämnar de matkassen utanför din dörr och skickar ett sms om att din mat är levererad.

 


FÖRDELAR:
 • Ekologiska och närodlade råvaror
 • Weekend Lyx-paket med helgfrukost
 • 15% rabatt från Allt om Matkassar™ med koden ”AOM15”

NACKDELAR:
 • Levererar inte till hela Sverige
 • Inga matkassar med specialkost


 

5 Betyg
Slutbetyg

“Ekologisk”

Food Monkey levererar till Stockholm.

5.3Vårt betyg
Valmöjlighet
3
Specialkost
0
Prisvärdhet
8.5
Mat & Recept
9.5
7.5Läsarnas betyg
Valmöjlighet
10
Specialkost
0
Prisvärdhet
10
Mat & Recept
10
Lämna ditt eget omdöme  |  Läs andras omdömen
1 kommentar
 1. Svara
  John Nenzell 24 oktober, 2016 at 18:31
  3.75
  Valmöjlighet
  100
  Specialkost
  0
  Prisvärdhet
  100
  Mat & Recept
  100

  Fick min första kasse från Food Monkey förra söndagen, kan inte mer än säga att första intrycket har varit väldigt positiv och då har jag testat några enstaka aktörer och har varit väldigt skeptisk till hela ”matkasse-konceptet” i övrigt. Kikade in på hemsidan och klickade snabbt in leverans och detaljer och såg då att jag kunde få den första matkassen redan på söndag samma vecka (beställde på tisdagen) vilket jag inte har hittat på övriga aktörer – helt klart ett plus!

  Sen att det är ekologiskt talar bara för att jag ska fortsätta. Roliga och enkla/lättlagade recept som ger det där lilla extra utan att man behöver vara en stjärnkock i köket. Riktigt fräscha råvaror, fräsch profil som gör att de sticker ut lite från övriga vilket är kul.

  Kan varmt rekommendera Food Monkey!

  + FÖRDELAR: Enkla och ganska lättlagade recept Ekologiskt+Fräscha råvaror Snabb leverans Snabb navigerat på hemsidan
  Håller med(9) Håller inte med(4)You have already voted this

Kommentera

Ditt slutbetyg

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng