Årets matkasse 2017

Förra året sammanställde vi en årsrevy för 2016 där vi berättade vilken matkasse vi sålt mest av, vilken som fått flest besök från oss, vilken artikel som var mest läst, och där vi korade Årets Matkasse. Äntligen kommer nu vår årsresumé för 2017, bättre sent än aldrig!

Årets mest köpta kasse

Den matkasse vi sålt mest av under 2017 är utan tvekan Årstiderna. Det är vi glada för, då det även är en av våra personliga favoriter. Det ska bli spännande att se vilka kassar som kommer sälja mest under 2018! Förutom Årstiderna har även Bra Mat Hemma och Linas Matkasse varit favoriter hos våra läsare. Vilken är din favoritkasse?

Årets mest lästa recension

Den recension som lästs mest under året är även den Årstiderna. Det var Årstiderna vi utsåg till Årets Matkasse förra året, kul att se att våra läsare lyssnade på vårt tips! Det återstår att se om de vi utser till Årets Matkasse 2017 blir extra poppis nu under 2018.

Årstiderna var även under 2017 en av våra favoriter, med sitt breda utbud och fräscha råvaror. Under året kom de dessutom med ett gäng nyheter. Men räcker det till att knipa platsen som Årets matkasse ett år till…?

Årets populäraste diet

Precis som förra året är det LCHF matkasse som är den mest lästa av våra sidor om specialkost. LCHF har hängt med i över 10 år nu, och är fortfarande en av de mest populära dieterna. LCHF står för Low Fat High Carb, och innebär alltså att du äter lite kolhydrater och mycket fett. Den stora mängden fett i maten ska göra att du håller dig mätt längre, och kan äta mindre portioner. Det finns flera matkassar som har LCHF-kassar såväl som andra alternativ, till exempel Paleo matkasse och GI matkasse.

Årets matkasse

De vi korar till Årets matkasse är inte nödvändigtvis den kassen vi sålt mest av. Det finns flera andra faktorer som påverkar. Vilken kasse har fallit oss personligen bäst i smaken, vilka är innovativa och kommer med nyheter och vilka är har trevligast bemötande?

2016 var det Årstiderna som vi utsedde till Årets matkasse. Vi tyckte om maten, det faktum att de har många olika alternativ, flera tillval och både lakto-ovo-vegetariska och helt vegetariska alternativ. Vi hade också mycket bra kontakt med medarbetarna på Årstiderna och de var väldigt hjälpsamma. Det blev också Årstiderna vi sålde allra mest av 2017.

I år har vi fått några nya tillskott, och många kassar har varit riktigt bra. Det finns dock en som har värmt våra hjärtan lite extra – nämligen Matkomfort, som blir Årets Matkasse i år! Matkomfort har en annan approach än flera av de andra matkassarna. De har kockar som förbereder delar av måltiderna, främst såser och grytbaser. Detta gör det enklare för dig i köket – och garanterar en riktigt god måltid.

Att ha såser och liknande förberett innan är bra av flera anledningar. Som sagt går det snabbare för dig som lagar mat, då du slipper momentet som är mest tidskrävande. Förutom det minskar det också matsvinnet – någon som Matkomfort kämpar hårt för! Detta märks på fler delar än de förberedda såserna. De skickar också alltid med exakt så mycket mat du behöver för dina måltider, så att inget går till spillo. Alla tillbehör som kommer med är anpassade för att passa till just de rätter som är med i kassen. Så bra!

Maten i Matkomforts kassar är supergod  – de har helt klart varit vår favorit i år! Priset ligger lite över medel, men du får verkligen vad du betalar för. Det vi saknar hos Matkomfort är lite fler alternativ – eftersom så stor del av matkassen redan är förberedd kräver det mycket arbetet från deras kockar, vilket har gjort att de inte haft möjlighet att erbjuda fler alternativ ännu. Vi håller tummarna för att fler kassar kommer snart!

Vill du hitta en ny matkassefavvo till 2018 års måltider? Prova Matkomfort idag!

Matkomfort

Testa någon av kassarna från Matkomfort och få 400 kr rabatt på dina fyra första kassar!

Lämna gärna en kommentar

Kommentera

 
Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng