Här hittar du årets bästa julkassar!

Julen är på väg och det börjar bli dags att köpa årets julmat. Kring jul brukar det vara fullt ös i butikerna och många fasar inför den årliga julhandlingen. Är du en av dem? Kanske ska du testa en julbordskasse 2016? På så sätt slipper du knö i matbutiken, utan får smidigt allt du behöver till julbordet skickat direkt hem till dörren. Istället kan du lägga tiden du skulle lagt på matshopping på att julmysa!

En julmatkasse innehåller allt du behöver för ett lyckat julbord. Du får bland annat ingredienser till Jansson, en god julskinka, sill och potatis – och julmust såklart! I vissa julkassar ingår det dessutom recept och ingredienser för att göra julgodis. Supermysigt! Mer detaljerad information om innehållet i de olika kassarna kommer finnas på hemsidorna hos respektive matkasseföretag. Exakt vilka företag som kommer erbjuda en julmatkasse 2016 är inte helt klart ännu, då det bara är några som har börjat göra reklam för det ännu. Nedan kommer vi fylla på listan över vilka som erbjuder julkasse, allteftersom de lanseras.

Middagsfrid julkasse

Hos Middagsfrid kan du redan nu förboka en matkasse med julmat. I julbordskassen hittar du alla smarriga julrecept du kan tänka dig – plus julgodis! Kika in på deras hemsida på bums för att se till att du hinner beställa hem en kasse i tid till jul. Sista dagen för att boka en julmatkasse hos Middagsfrid är 11 december, och den kommer levereras mellan den 18e och 20e december. Kassen kostar 1995 kr och är för 6-8 personer. Hos Middagsfrid kan du dessutom ge en matkasse julklapp till dina nära och kära. En perfekt present för alla som alla som gärna lägger tiden på annat än att handla julmat. För att ge bort en matkasse present köper du ett presentkort. Sedan kan man välja själv vad man vill använda presentkortet på, till exempel en julkasse!

Visste du? I år erbjuder Middagsfrid förutom den vanliga julkassen också en vegojulkasse. Superkul, tycker vi! Kassen är lakto-ovo-vegetarisk och innehåller alltså ägg, löpe och mejeriprodukter. Samma sista-datum att beställa samt leveranstider är desamma som för standardkassen. Även denna kassen är för 6-8 personer men kostar istället 1795 kr. Kika in på Middagsfrid för att läsa mer om kassarna och spana in menyn!

Middagsfrids julkasse

6-8 personer. 1995 kr. Vegojulkasse för 1795 kr. Leverans 19-20 december.

Bra Mat Hemma julkasse

En andra leverantör där du kan beställa julmat redan nu är Bra Mat Hemma. Beställ julbordet direkt hem till dörren och slipp springa runt i butiker för att hitta allt du behöver. Julmatkassen hos Bra Mat Hemma blev en riktig succé förra året och det lär den garanterat bli i år också! Exempel på några av recepten du får med i kassen är Janssons frestelse, julskinka, köttbullar, gräddost, knäckebröd samt ingredienser till massa smarrigt julgodis. Julkassen levereras den 21 december och måste beställas senast 11 december, så glöm inte att boka i tid! Maten räcker till 6-8 personer och kassen går loss på 1699 kr. Läs mer på Bra Mat Hemmas hemsida!

Bra Mat Hemma julkasse

6-8 personer. 1699 kr. Sista dagen att boka är den 11 december. Leverans 21 december.

Lämna gärna en kommentar

   Kommentera

   Login/Register access is temporary disabled

   Betala mindre för din matkasse!
   Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

   Stäng