Jämför matkassar

Här hittar du den bästa matkassen! Det finns många olika varianter idag och att hitta den allra bästa kan vara svårt. Först och främst gäller det att hitta ett företag som levererar till din adress. Sedan ska du hitta en som du tycker verkar ha tilltalande recept, samtidigt om du kanske har någon specialkost. Nedan ser du alla olika matkassar vi har att välja mellan. I listan ser du snabbt och enkelt vilka typer av kassar de olika erbjuder samt var i landet de levererar. Spana in recensionerna för att läsa mer om våra erfarenheter och vad de mer har att erbjuda!

Vad betyder ikonerna?

“Vegetarian” – Vegetariskt alternativ

“LCHF” – LCHF-alternativ

“Ekologisk” – Ekologiskt alternativ

“Glutenfri” – Glutenfritt alternativ

“GI” – GI-alternativ

“Laktosfri” – Laktosfritt alternativ

“Barn” – Barnvänligt alternativ

Rekommenderas Årstiderna

Årstiderna

“Vegetarian”“Ekologisk”“Glutenfri”

Årstiderna levererar till Uppsala, Norrtälje, Stockholm, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Landskrona.

User rating:
8.6
Rekommenderas 2 Middagsfrid

Middagsfrid

“Vegetarian”“Barn”

Middagsfrid levererar till hela landet.

User rating:
8.5
3 Linas Matkasse

Linas Matkasse

“Vegetarian”“Barn”

Linas Matkasse levererar till hela landet.

User rating:
8.4
Rekommenderas 4 Bra Mat Hemma

Bra Mat Hemma

“LCHF”“GI”“Laktosfri”“Barn”

Bra Mat Hemma levererar till Stockholm, Göteborg, Uppsala, Örebro och Värmland.

8.3
5 City Gross Matkasse

City Gross Matkasse

“Vegetarian”“Ekologisk”“Glutenfri”“Laktosfri”“Barn”

City Gross Matkasse levererar till hela landet.

User rating:
8.1
6 Mat & Ro

Mat & Ro

“Vegetarian”“LCHF”“Ekologisk”“Glutenfri”“GI”“Barn”

Mat & Ro levererar i Skåne, Blekinge, Småland, Göteborg och Stockholm.

User rating:
7.6
7 Gastrofy

Gastrofy

“Vegetarian”“LCHF”“Ekologisk”“Glutenfri”“GI”“Laktosfri”“Barn”

Gastrofy levererar till hela landet.

7.4
8 Matkomfort

Matkomfort

“Barn”

Matkomfort levererar i Stockholm och Uppsala.

6.3
9 Food Monkey

Food Monkey

“Ekologisk”

Food Monkey levererar till de flesta kommuner i Storstockholm.

User rating:
5.9

Svårt att bestämma dig? Att själv surfa runt på hemsidorna till de olika matkasseleverantörerna kan vara både jobbigt och tidskrävande – vilket är precis det man vill komma ifrån genom att handla med matkassar hem till dörren. När du beställer en matkasse vill du ju att allt ska gå så smidigt som möjligt och att du bara ska få dina matkassar till dörren utan att behöva anstränga dig alltför mycket. Därför har vi här samlat all information du behöver för att jämföra de olika kassarna, allt på samma ställe. Alla våra matkassar får förstås göra våra bästa matkassen test så att vi kan ta reda på så mycket information som möjligt. Sedan är det bara för dig att jämföra och kolla vilken du tycker ser bäst ut. Testar du därför matkassar för första gången eller vill testa en annan variant är det här du ska hålla till!

Vi får ofta frågan ”Vilken är den bästa matkassen?”. Att svara på vilken matkasse som faktiskt är den bästa är väldigt klurigt, då alla har olika preferenser. Du måste givetvis först och främst hitta en leverantör som kan leverera matkassen till din adress. Bor du i Stockholm, Göteborg eller någon annan storstad går det oftast bra, men bor du i en lite mindre ort blir alternativen genast färre. Dessutom kanske du vill ha en gluten- eller laktosfri matkasse, eller har någon annan specialkost. Då kan det vara svårt att hitta en som funkar över huvud taget.

Oavsett om du letar efter en ekologisk vegetarisk matkasse, ekologisk matkasse Stockholm eller vegetarisk matkasse Stockholm kommer du hitta alla alternativ här på Allt om Matkassar™. Kollar du i vår blogg kan du läsa om när vi testat olika matkassar och fotar och recenserar den färdiga maten. På så sätt får du en bra idé om hur matkassen ser ut utan att faktiskt testa matkasse själv.

Som tur är blir det allt mer populärt med matkassar och det betyder att det också kommer mer och mer att välja mellan. Dels kommer det nya företag, samt att de som redan finns utökar städer de levererar till och lägger till nya matkassar. Fler företag får in veganska och vegetariska matkassar, vilket är superkul. Här på Allt om matkassar håller vi koll på de senaste nyheterna åt dig så att du är ständigt uppdaterat.

 

Login/Register access is temporary disabled

Betala mindre för din matkasse!
Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

Stäng