Rekommenderas

Årstiderna


Bra med Årstiderna
 • Alla matkassar är helt ekologiska
 • Ingen bindningstid
 • Erbjuder en vegansk matkasse
 • 20% rabatt med koden ”5SBJRU

Sammanfattning

De själva beskriver sin idé som enkel, de tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, slänger med några lättlagade och smarriga recept som passar innehållet i lådan, för att sedan leverera den till din dörr. Låter ju som en ganska bra idé, eller vad säger du?

Årstiderna levererar till Uppsala, Norrtälje, Stockholm, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Landskrona.

Årstiderna

Just nu får du 20% rabatt hos Årstiderna om du besöker deras sida genom oss.

Årstiderna rabattkod

En del av charmen med Allt om Matkassar är att enkelt kunna jämföra olika matkassar och deras utbud för att se vad som kan tänkas passa dig bäst. En annan del är att du kan ta del av rabattkoder och erbjudanden för att få dina matkassar till ännu bättre pris än vanligt! För att få 20% rabatt på ditt första köp hos Årstiderna kan du använda rabattkoden ”5SBJRU ”. Detta gäller oavsett vilken kasse du väljer.

Alltid ekologisk mat

All mat från Årstiderna är ekologisk, med två undantag. Det ena är den fisk som fångas i naturen, och den andra är salt. De ser människan som en del av naturens ekosystem, och vill därför att råvarorna ska behandlas så lite som möjligt när de levereras hem till dig. Årstiderna matkasse samarbetar med odlare över hela Europa för att kunna leverera säsongens allra bästa ekologiska råvaror till dig. Vi på Allt om Matkassar gillar Årstidernas tänk och vill gärna uppmärksamma deras medvetenhet om vår natur.

Vart levererar Årstiderna?

Årstiderna levererar till en stor del av Sverige, ett stort plus då många matkasseleverantörer begränsar sig till några få ställen. Årstiderna levererar till Uppsala, Norrtälje, Stockholm, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Landskrona, till över 6000 postnummer. Vill du veta om de levererar till ditt område kan du kolla på Årstidernas hemsida, under ”Se om vi levererar i ditt område”.

Recension av Årstidernas matkasse

För dig som vill beställa en Årstiderna matkasse finns det några olika alternativ. De har Snabba Matkassen, Vegetariska Matkassen och Hälsomatkassen. Du kan nog lista ut själv vad som skiljer de olika åt. Förutom det här kan du också välja att komplettera med ett gäng olika lådor (även om alla deras råvaror levereras i just lådor). Där kan du få extra grönsaker, frukt, fisk eller kött. Du kan välja att komplettera dina färdigkomponerade matkassar med dessa, eller kanske bara komplettera ditt kök med lite extra frukt och grönt.

Förutom lådorna kan du också lägga till extravaror. Du kanske får något i din matkasse som du bara måste ha mer av, eller vet med dig att det är något du ofta saknar. Då kan du välja att lägga till extravaror till din beställning. Utbudet är skiftande och det kan vara allt från svensk fisk till lagrad italiensk parmesanost. Se hela utbudet av extravaror på Årstidernas hemsida.

Vill du läsa mer om vad vi tycker om Årstidernas matkasse kan du kolla in vår ”Vi testar”-serie, där vi bland annat testat Årstidernas veganska matkasse. Se alla olika ”Vi testar” under ”Nyheter”.


FÖRDELAR:
 • Den enda helt ekologiska matkassen
 • Ingen bindningstid
 • Lägg till extralådor med frukt & grönt eller kött

NACKDELAR:
 • Få alternativ att välja mellan


Läs recept på Årstiderna.com

På Årstidernas hemsida hittar du massvis med recept att få inspiration från. Perfekt för dig som beställer en av lådorna med kompletterande frukt, grönt eller fisk och kött och vill ha lite recept att inspireras av. Du hittar också massor med bakrecept på allt från nyttigt durumbröd till frestande crème brûlée. Recepten är indelade i kategorier så att du lätt kan hitta recept som passar barn, vegetarisk kost, nyttig mat osv. Kika in där och låt dig inspireras!

 

8.6 Betyg
Slutbetyg

“Vegetarian”“Ekologisk”“Glutenfri”

Årstiderna levererar till Uppsala, Norrtälje, Stockholm, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Landskrona.

8.6Vårt betyg
Valmöjlighet
8
Specialkost
8
Prisvärdhet
9
Mat & Recept
9.5
9.6Läsarnas betyg
Valmöjlighet
9
Specialkost
10
Prisvärdhet
10
Mat & Recept
9.5
Lämna ditt eget omdöme  |  Läs andras omdömen
Rekommenderas
2 Kommentarer
Visa alla Favorit Högst betyg Lägst betyg Lämna ditt eget omdöme
 1. Svara
  Christina Rickman 22 november, 2016 at 22:52
  5
  Valmöjlighet
  100
  Specialkost
  100
  Prisvärdhet
  100
  Mat & Recept
  100

  De 100% eko, man behöver inte vara hemma när lådan levereras, superfräscha råvaror.
  Någon gång har leveransen vara lite sen, men deras kundtjänst är jättebra så det har löst sig.

  + FÖRDELAR: De 100% eko, man behöver inte vara hemma när lådan levereras, superfräscha råvaror.
  - NACKDELAR: Någon gång har leveransen vara lite sen, men deras kundtjänst är jättebra så det har löst sig.
  Håller med(1) Håller inte med(0)You have already voted this
 2. Svara
  Erika 8 mars, 2017 at 12:24
  4.6
  Valmöjlighet
  80
  Specialkost
  100
  Prisvärdhet
  100
  Mat & Recept
  90

  Jag är supernöjd, varje gång en får hem trälådan som ser så färgglad och härlig ut, känns det som en present.

  + FÖRDELAR: * recept efter säsong *Genomtänkta recept i Vegolådan *Gott och varierat för det mesta *Smidig leverans *Trevlig och duktig kundtjänst *Ekologiskt *Bra valmöjligheter för antal personer
  - NACKDELAR: * Det kan vara lite mycket "skära och hacka" om man förväntar sig en middag inom 30 minuter. (inte alltid)
  Håller med(0) Håller inte med(0)You have already voted this

  Kommentera

  Ditt slutbetyg

  Login/Register access is temporary disabled

  Betala mindre för din matkasse!
  Med vårt nyhetsbrev missar du inga erbjudanden och kan utnyttja din prenumeration till max.

  Stäng